Loista pimeässä, loista kentällä – Pohjantähti lahjoitti heijastinhenkselit koko HPK:lle

Vakuutusyhtiö Pohjantähti haluaa turvata HPK:n pelaajien näkymisen pimenevässä syyskelissä.

HPK:n yhtenä pääyhteistyökumppanina Pohjantähti tarttui jääkiekkoseuralta tulleeseen vinkkiin, jotta koko HPK:n pelaajat aina liigajoukkueesta kaikkein pienimpiin harrastajiin näkyisivät loistaen myös kaukalon ulkopuolella.

HPK:n kiekkoilijat tekevät oheisharjoituksia ennen ja jälkeen jääharjoitusten ja usein päällä on seuran tummat tuuli- tai toppapuvut. Pohjantähden lahjoittamien heijastinhenkseleiden avulla sekä pienet että isot kiekkoilijat ovat helpommin havaittavissa esimerkiksi auton ratista.

”Olemme todella iloisia, että saimme pimenevään syksyyn pienten ja isompienkin kiekkoilijoiden turvaksi tämän loistavan lahjoituksen. Alkulämmittelyt tehdään hallin lähiympäristössä, jossa on paljon liikennettä ja on hyvä, että lämmittelevät pelaajat huomataan autoista”, iloitsee HPK Liiga Oy:n markkinointikoordinaattori Tommi Lindroos ja jatkaa: ”Pohjantähti on HPK:lle merkittävä yhteistyökumppani ja mielestäni on hieno konkreettinen yhteistyön osoitus, että pystymme tarjoamaan heijastinhenkselit koko HPK-perheelle.”

Kuvassa Jaakko Turtiainen, HPK:n Juuso Hietanen ja Jutta Stoltenberg lahjoittaa heijastinhenkselit pienille HPK-junioreille.
Ensimmäisenä lahjoituksen vastaanottivat kaikkein pienimmät HPK:laiset. Lahjoitusta olivat luovuttamassa HPK:n edustusjoukkueen kapteeni Juuso Hietanen, HPK Naisten varakapteeni Jutta Stoltenberg sekä Pohjantähden Jaakko Turtiainen.