Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti
Ruutupaita ajaa autoa, ratti ja kädet

Ajoneuvojen rekisteröintipalvelu

Saavutettavuusseloste

 

Tämä saavutettavuusseloste koskee ajoneuvojen rekisteröintipalvelua ja on laadittu 7.9.2020. Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse. Digipalvelu ei täytä kriittisiä saavutettavuusvaatimuksia.

Ei saavutettava sisältö

Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen.

 

Kohtuuton rasite

Ajoneuvojen rekisteröintipalvelun muuttaminen saavutettavaksi on osittain mahdotonta käytössä olevan teknologian vuoksi. Vaatimusten toteuttaminen nykyisellä teknologialla on Pohjantähden kokoiselle organisaatiolle kohtuuton rasite ottaen huomioon muutostöiden vaatiman erityisen suuren työmäärän. Rekisteröintipalvelun saa Traficomin tai autoliikkeiden kautta ja erityisesti vammaisten ihmisten tarve käyttää ajoneuvojen rekisteröintipalvelua ei ole suuri. Puutteet korjataan järjestelmän uusimisen yhteydessä.

 

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille verkkolomakkeellamme ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000