Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti
Pohjantähti logosivu

Yrittäjämme Pohjois-Pohjanmaalla

Henkilöasiakkaat ja pienyritykset

Vakuutusihmisesi Pohjois-Pohjanmaalla

Voudintie 4, 90400 Oulu

Samuli Savola Myyntipäällikkö

Samuli Savolalla on suuri alue hoidettavanaan, koska hän toimii Kainuun, Pohjanmaan ja Lapin alueiden myyntipäällikkönä. Samulin alaa ovat erityisesti henkilöasiakkaiden vakuutukset. ”Onneksi minulla on hyvä tiimi tukenani, joten homma toimii loistavasti. Eivätkä välimatkat loppujen lopuksi ole niin pitkiä. Nykyään kuitenkin moni asia hoituu puhelimitse tai sitten ihan sähköpostitse.”

Samulilla on vakuutusalasta kokemusta 30 vuotta. ”Tein vakuutushommia sivutoimisesti jo silloin, kun opiskelin insinööriksi. Sen jälkeen hyppäsin hetkeksi ikkunateollisuuden pariin, mutta minut houkuteltiin takaisin vakuutusalalle. Ja sillä tiellä olen tyytyväisenä edelleen.”

Samuli on kaksinkertainen pappa, joten lasten kanssa touhutessa menee mukavasti aikaa. ”Neljästä lapsestani kolme asuu jo omillaan.” Perhe-elämän lisäksi Samuli tykkää kuntoilla ja käydä uimassa – talvisin avannossa.

Knoppitietona: Samulin sydäntä lähellä on aina ollut muiden ihmisten auttaminen. Hän suorittikin nuorena miehenä palopäällystökurssin.

Suosittelemme lukemaan

Pohjantähti asiakastarinat
Meillä on monta upeaa asiakastarinaa
Käsi pitelee puista talon pienoismallia

Mitä kotivakuutus korvaa?

Kotivakuutus kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti, mutta hinnan lisäksi huomiota kannattaa kiinnittää myös vakuutuksen sisältöön. Huomioi nämä asiat kotivakuutusta hankkiessasi.

Ota yhteyttä

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä
Minulle on tärkeää
Yhteystiedot
Osoite