Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti

Oma vakuutusihminen jokaiselle

Jokaisella asiakkaallamme on nyt ikioma vakuutusihminen

Kysyimme asiakkailtamme, millaista palvelua he arvostavat eniten ja vastaus oli selkeä: omaa yhteyshenkilöä. Pistimme vielä paremmaksi – nyt kaikilla asiakkaillamme on Oma vakuutusihminen, joka on tavoitettavissasi 24/7.

Oma vakuutusihmisesi ottaa sinuun yhteyttä, kysyy kuulumisiasi ja varmistaa, että vakuutusasiasi ovat kunnossa. Osa asiakkaistamme onkin jo saanut yhteydenoton, mutta jatkamme soittoja vielä seuraavien kuukausien ajan.

Voit olla yhteydessä Omaan vakuutusihmiseesi aina, jos sinulle tulee jotain kysyttävää vakuutuksiisi liittyen tai haluat muuttaa vakuutusturvaasi. Jos Oma vakuutusihmisesi on esimerkiksi asiakaskäynnillä, etkä saa häntä kiinni, voit halutessasi soittaa asiakaspalvelumme vakuutusihmisille. He vastaavat puhelimeen arkisin klo 10–16 numerossa 020 763 4010. Voit myös asioida Oma Pohjantähdessä silloin, kun sinulle sopii.

Oletko yrittäjä tai yrityksen edustaja?

Omat vakuutusihmiset ja paikalliset kohtaamispisteet

Etsi Oman vakuutusihmisesi yhteystiedot tai katso paikallisen konttorin osoite. Oma vakuutusihmisesi odottaa klikkauksen päässä. Valinnanvaraa riittää!

Tiesitkö, että Pohjantähti on koti lähes 250 yrittäjälle?

Osa yrittäjistämme luotsaa omaa vakuutusedustajien tiimiä franchise-yrittäjinä ja loput toimivat puhtaasti vakuutusedustajina auttaen asiakkaita turvaamaan elämänsä tärkeimmät asiat (ja myös ne autot ja puhelimet). Tutustu alta oman alueesi franchise-yrittäjiin.

Oletko jo asiakkaamme? Voit asioida Oma Pohjantähdessä 24/7
Uutta vakuutusta ostamassa?
Teemme ihmisen kokoista vastuullisuustyötä

#ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö