Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti
Pohjantähti logosivu

Yrittäjiltä yrittäjille Keski-Suomessa ja Pohjois-Savossa

Vakuutusihmisesi Keski-Suomessa ja Pohjois-Savossa

Yliopistonkatu 34, 40100 Jyväskylä

Juha Klasila Yritysmyyntipäällikkö

Juha Klasila huolehtii yritysasiakkaidemme vakuutuksista Keski-Suomen ja Pohjois-Savon alueilla. ”Itselläni on vakuutusalan kokemusta noin 26 vuotta. Puolet näistä vuosista olen toiminut yritysvakuutusmyyjänä, puolet myynnin johtamisen tehtävissä.”

Juhan tiimissä on tällä hetkellä seitsemän vakuutusedustajaa. ”Meillä on sopivasti sekä kokeneita konkareita että juuri alalla aloittaneita. Opimme toisiltamme jatkuvasti ja pidämme yllä hyvää fiilistä. Parasta on nähdä edustajien onnistuminen työssään ja auttaa kaikkia pääsemään tavoitteisiinsa.”

Juha kokee olevansa täysin oikealla alalla. ”Tämän työn suola on uusien ihmisten tapaaminen ja heidän auttamisensa erilaisissa vakuuttamisen haasteissa. On inspiroivaa tutustua monenlaisiin yrityksiin ja elämäntarinoihin – se jos mikä, tekee arjesta mielenkiintoisen.”

Pelkkää työntekoa ei Juhankaan elämä onneksi ole. ”Tykkään viettää aikaani perheeni kanssa joko kotona tai mökillämme Rautalammilla. Liikunta kuuluu elämääni myös vahvasti. Pelaan höntsäkiekkoa parina iltana viikossa ja keväisin harrastan off-piste-hiihtoa Pohjois-Ruotsissa.

Knoppitietona: Juhalla on kaksi miniää, mutta vävykokelaat eivät ole vielä rohjenneet tulla esittäytymään.

Suosittelemme lukemaan

Pohjantähti asiakastarinat
Meillä on monta upeaa asiakastarinaa
Vakuutuksetkin vaativat vuosihuoltoa -blogi | Pohjantähti

Vakuutuksetkin vaativat vuosihuoltoa

Yritysvakuutukset tarvitsevat säännöllisesti huoltoa, kuten autot tai ihmisetkin. Yrityksissä tilanteet muuttuvat ja asiat vaativat välillä tarkastelua, muutoksia ja kilpailukyvyn tarkistusta. Ei huoltamattomalla autollakaan ajeta vuosia ilman korjaamolla käyntiä.

Isä tekee läppärillä töitä lapsi harteillaan. Kissa astelee läppärin yli.

Moni yrittäjä vakuuttaa kaiken muun paitsi itsensä

Yrityksen omaisuus ja toiminta on usein vakuutettu viimeisen päälle, mutta tärkeimmän eli yrittäjän itsensä vakuuttaminen on saattanut jäädä vähemmälle huomiolle. Jos huono tuuri osuu kohdalle, vakuutusten puuttuminen voi vaikuttaa kohtalokkaasti niin yrityksen toimintaan kuin perheen elämäänkin.

Ota yhteyttä

Yrityksen henkilöstön määrä
Yhteyshenkilö
Osoite

Tarkistamme luottotiedot ennen vakuutustarjouksen laskemista.