Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti
Pohjantähti logosivu

Yrittäjämme Keski-Suomessa ja Pohjois-Savossa

Henkilöasiakkaat ja pienyritykset

Vakuutusihmisesi Keski-Suomessa ja Pohjois-Savossa

Tulliportinkatu 26-28, 70100 Kuopio

Paulus Kivijärvi Myyntipäällikkö
Nanna Kivijärvi Myyntipäällikkö (perhevapaalla)

Yrittäjäpariskunta Nanna ja Paulus Kivijärvi toimivat myyntipäällikköinä Kuopion ja Jyväskylän alueilla. Heillä on tukenaan 18 ammattitaitoista vakuutusmyyjää. ”Vakuutusalan kokemusta meillä kahdella on yhteensä 13 vuotta, mutta koko tiimillämme vuosia on pitkälti toista sataa.”

Nannan ja Pauluksen alaa ovat erityisesti henkilöasiakkaiden vakuutukset. Ylivertainen asiakaspalvelu on heille sydämen asia. ”Haluamme palvella asiakkaitamme niin hyvin, että he ovat valmiita suosittelemaan meitä ystävilleen myös sen jälkeen, kun vahinko on sattunut kohdalle. Suurin osa asiakkaistamme lähestyykin meitä tuttaviensa suosituksesta. Siitä olemme äärimmäisen onnellisia ja kiitollisia!”

Kaksilapsisen perheen yhteisenä harrastuksena ovat autot. Perheen kesät kuluvatkin rattoisasti erilaisia autotapahtumia kiertäen. Myös liikunta on pariskunnalle tärkeää, Nanna ja Paulus käyvätkin mielellään kuntosalilla. Paulus on lisäksi innokas kalamies, mutta kotiin asti hän ei kaloja juuri kanna. Usein on kyllä ollut iso kala kiinni!

Knoppitietona: Kivijärven perheen käyttöautot liikkuvat sähköllä ja ne ladataan edullisesti ja ekologisesti aurinkopaneeleiden voimin.

Suosittelemme lukemaan

Pohjantähti asiakastarinat
Meillä on monta upeaa asiakastarinaa
Käsi pitelee puista talon pienoismallia

Mitä kotivakuutus korvaa?

Kotivakuutus kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti, mutta hinnan lisäksi huomiota kannattaa kiinnittää myös vakuutuksen sisältöön. Huomioi nämä asiat kotivakuutusta hankkiessasi.

Ota yhteyttä

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä
Minulle on tärkeää
Yhteystiedot
Osoite