Siirry sisältöön
Ajoneuvokorvaustiimimme palvelee syyskuun loppuun saakka puhelimitse poikkeuksellisesti klo 12–16.
Oma Pohjantähti
Pohjantähti logosivu

Yrittäjämme Kanta-Hämeessä ja Päijät-Hämeessä

Henkilöasiakkaat ja pienyritykset

Vakuutusihmisesi Kanta-Hämeessä ja Päijät-Hämeessä

Raatihuoneenkatu 19, 13100 Hämeenlinna / Niemenkatu 73, Lahden Tiedepuisto, 15140 Lahti

Jaakko Turtiainen Myyntipäällikkö

Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen alueella alueen myyntipäällikkö Jaakko Turtiainen on tehnyt töitä vakuutusalalla vajaat kolme vuotta. Näihin vuosiin mahtuu kokemusta muutamastakin eri tehtävästä. Henkilöpuolen vakuutukset ovat Jaakon erityisalaa.

”Ajauduin vakuutusalalle vähän vahingossa, mutta tämä on ollut juuri sitä, mitä olen halunnutkin.” Jaakolla on tehokas tiimi apunaan täyttämässä asiakkaiden vakuuttamistarpeita. ”Porukasta löytyy niin vasta-alkajia kuin kokeneita kehäkettujakin, vakuutusalan kokemusta on parin kuukauden ja 30 vuoden väliltä. Sopiva sekoitus kokemusta ja uutta näkökulmaa.”

”Asiakkaita tavatessa on ehdottomasti parasta se, kun asiakkaan kanssa on saatu rakennettua luottamus puolin ja toisin. On upeaa, kun tuntee koko perheen tai pienyrityksen. Käymme keskusteluissa paljon läpi ihmisten arkea ja vakuutukset mitoitetaan sen mukaan. Näin päästään aina hyvää lopputulokseen.”

Jaakon mielestä vakuutusala onkin mielenkiintoinen juuri sen kokonaisvaltaisuuden takia. Ihmiset ja heidän tarinansa ovat aina uniikkeja.

Kaksi pientä tytärtä vievät Jaakon ajatukset tehokkaasti pois työnteosta. Myös urheilu on hyvää vastapainoa työlle – kesäisin Jaakko pelaa golfia ja talvisin jääkiekkoa.

Knoppitietona: Ennen vakuutusalalle siirtymistään Jaakko pelasi jääkiekkoammattilaisena kymmenen vuotta. Eniten vuosia kului Hämeenlinnan HPK:ssa. Viimeinen pelivuosi hurahti Puolassa Katowicen kaupungissa, jossa myös Jaakon esikoistytär syntyi.

 

Suosittelemme lukemaan

Pohjantähti asiakastarinat
Meillä on monta upeaa asiakastarinaa
Käsi pitelee puista talon pienoismallia

Mitä kotivakuutus korvaa?

Kotivakuutus kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti, mutta hinnan lisäksi huomiota kannattaa kiinnittää myös vakuutuksen sisältöön. Huomioi nämä asiat kotivakuutusta hankkiessasi.

Ota yhteyttä

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä
Minulle on tärkeää
Yhteystiedot
Osoite