Siirry sisältöön
Ajoneuvokorvaustiimimme palvelee syyskuun loppuun saakka puhelimitse poikkeuksellisesti klo 12–16.
Oma Pohjantähti
Pohjantähti logosivu

Yrittäjämme Itä-Uudellamaalla ja Vantaalla

Henkilöasiakkaat ja pienyritykset

Vakuutusihmisesi Itä-Uudellamaalla ja Vantaalla

Elina Hämäläinen Myyntipäällikkö
Emil Cederkvist Myyntipäällikkö

Itä-Uudenmaan ja Vantaan alueella yrittäjinämme toimivat Emil Cederkvist ja Elina Hämäläinen. Emilillä ja Elinalla on tukenaan 12 vakuutusedustajan tiimi täynnä ahkeria ja kunnianhimoisia tyyppejä.

”Tiimimme on oikea aarre. En ole nähnyt yhtä ahkeria tyyppejä koskaan – koko porukka on täynnä myyntitykkejä. Olen siis enemmän kuin tyytyväinen. Periaatteemme on, että tehdään sovitut asiat heti ja kohdellaan asiakkaita vähintään yhtä hyvin kuin omaa äitiä”, kertoo Emil.

Elina ja Emil hallitsevat niin henkilö- kuin yrityspuolenkin vakuutukset. Kokemusta vakuutusalalta heillä on yhteensä pitkälle yli kymmenen vuotta. Yrittäjäkaksikkoa motivoi ennen kaikkea yksi asia, asiakkaat.

”Rakastan työtäni ja erilaisia asiakaskohtaamisia. On ihanaa, kun on omia pitkäaikaisia asiakkaita ja puhelin soi usein. Parasta tällä alalla on ehdottomasti asiakkaat ja se, että mikään päivä ei ole samanlainen”, Elina kertoo.

Perheidensä kanssa vapaa-ajalla viihtyvät yrittäjät rentoutuvat välillä golfin sekä kuntosalin parissa. Molemmilla on lisäksi lemmikkeinään koirat, jotka toimivat myös tehokkaina vastapainoina välillä kiireisenkin arjen keskellä.

Suosittelemme lukemaan

Pohjantähti asiakastarinat
Meillä on monta upeaa asiakastarinaa
Käsi pitelee puista talon pienoismallia

Mitä kotivakuutus korvaa?

Kotivakuutus kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti, mutta hinnan lisäksi huomiota kannattaa kiinnittää myös vakuutuksen sisältöön. Huomioi nämä asiat kotivakuutusta hankkiessasi.

Ota yhteyttä

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä
Minulle on tärkeää
Yhteystiedot
Osoite