SIMO kuntosalilla – Olisiko tarvetta kotivakuutukselle?

SIMO kuntosalilla - osta kotivakuutus | Pohjantähti

Blogissa SIMO kertoo, miten ”Kohti kesäkuntoa 2022” -projekti on käynnistynyt ja olisiko kotivakuutus ollut sittenkin tarpeen.

Ulkona oli sateinen keli, joten oli parempi tänäänkin jättää ulkoliikunta väliin. Sen sijaan autotallin penkki kutsui luokseen ja rintalihakseni jopa huusivat rääkkiä. Oli taas aika laskeutua kotipunttisalin hämyiseen tunnelmaan.

Nopea vilkaisu seinällä olevaan treeniohjelmaan, pitkä tuijotus Arnold Schwarzeneggerin julistekuvaa suoraan silmiin ja hommiin. Latasin tankoon kevyen 50-kiloisen lämmittelyksi ja pistin puhelimestani hieman tsemppimusaa. Heviä, mitäpä muuta!

Magnesium, joka yleensä tuo hyvän pidon tankoon oli loppu, joten päätin käyttää perunajauhoa. Sehän pöllyää samalla tavalla. Idea ei tainnut kuitenkaan olla paras, sillä tangosta tuli entistä liukkaampi. Kaiken päälle 50 kiloa tuntui tänään jopa vastenmielisen painavalta.  Juuri kun olin nostamassa taakkaa ylös rinnalta, kylkeeni tuli valtaisa suonenveto ja koko homma levisi käsiin kuin Jokisen eväät.

Punttitreeni tuli kalliiksi ilman kotivakuutusta

Kun levypainot rävähtivät betonilattialle, ajattelin, että tästähän selvittiin ilman haavereita. Siinä samassa kuitenkin huomasin, että musiikki loppui kuin seinään. Levypaino oli tippunut suoraan puhelimeni päälle, joka oli tuhannen päreinä. Lisäksi toisella puolellani ollut tietokone oli vähintäänkin puhelimeni veroisessa kunnossa.

Tämän päiväinen punttitreeni ei ollut paras mahdollinen, sillä lähes kaikki oli hajalla. Onneksi sentään telkkari vielä toimii, niin saa uutiset katsottua.

Joku sanoi joskus netin keskustelupalstalla, että hajonneesta kodin elektroniikasta saisi korvauksia vakuutuksesta. Jos siis sellainen olisi.  Hetken se vakuutuskin kävi jo mielessä, mutta mihin tässä vakuutusyhtiötä tarvitsee!

T: SIMO_84

#äläoleSIMO, osta itsellesi kotivakuutus Pohjantähden verkkokaupasta tästä vaikka heti!