Siirry sisältöön
Kaikki konttorimme ovat poikkeustilan aikana suljettuina. Palvelemme puhelimitse numerossa 020 763 4010 sekä yritysasiakkaita numerossa 020 763 4052.

Olemme sulkeneet kaikki konttorimme 17.3.2020 alkaen koronavirusepidemian vuoksi. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme mahdollisista muutoksista. Palvelemme puhelimitse sekä Oma Pohjantähdessä. Kiitos ymmärryksestäsi! Pidäthän itsestäsi ja läheisistäsi huolta.

Mies kirjoittaa muistiinpanoja

Omaisuuden ja toiminnan vakuutukset

Pohjantähdestä saat kaikki tarvitsemasi yritysvakuutukset. Tarjoamme vakuutukset niin henkilöstösi, kiinteistösi ja muun omaisuutesi kuin yrityksesi toiminnan turvaksi.

Pohjantähdestä saat kaikki tarvitsemasi yritysvakuutukset. Tarjoamme vakuutukset niin henkilöstösi, kiinteistösi ja muun omaisuutesi kuin yrityksesi toiminnan turvaksi.

Yhdessä yhteistyökumppaniemme Veritaksen sekä Aktian kanssa voimme tarjota kattavan vakuutusratkaisun yrityksesi turvaksi.

Tehokkaalla riskienhallinnalla ja oikein mitoitetulla vakuutusturvalla turvataan yrityksen toiminnan jatkuvuus. Aloitamme yhteistyön riskien kartoituksella, jolloin käymme läpi yrityksesi riskit ja arvioimme niiden kattamiseksi tarvittavan vakuutusturvan. Pohjantähden asiakkaana tiedät, mitä olet vakuuttanut ja maksat vain tarpeellisesta vakuutusturvasta.

Pohjantähtiturvassa voit valita vakuutusturvan laajuuden ja omavastuut kohteittain ja vaikuttaa siten myös vakuutusmaksuihin. Myös vahinkojen ennaltaehkäisy vaikuttaa maksuihin, sillä järkevät suojausratkaisut vähentävät merkittävästi yrityksen vahinkoja.

Hoida vakuutusasiasi kätevästi Oma Pohjantähdessä

Miksi valita Pohjantähti?

Kotivakuutus kannattaa tehdä yhdessä asiantuntijan kanssa

Aidosti henkilökohtaista palvelua ja vakuutusturvaa

Nimeämme sinulle oman yhteyshenkilön, jonka kanssa hoidat yrityksesi vakuutusasiat helposti ja nopeasti. Tilanteet muuttuvat, joten myös Pohjantähtiturva on muutettavissa nopeasti ja mutkattomasti yrityksesi tilanteeseen sopivaksi.

Rakennusmiehet tarkistavat suunnitelmia

Tehokas riskienhallinta

Tehokas riskienhallinta ja oikein mitoitettu vakuutusturva varmistavat yrityksesi toiminnan jatkuvuuden tilanteessa kuin tilanteessa. Siksi aloitamme yhteistyön aina riskikartoituksella.

Pohjantähden kotivakuutus tehdään sinun mittojesi mukaan

Voit valita laajuuden täysin vapaasti

Pohjantähtiturvassa valitset itse omavastuut ja vakuutusturvan laajuuden ja voit sitä kautta vaikuttaa myös vakuutusmaksuihin. Järkevät suojausratkaisut vähentävät merkittävästi vahinkoja, joten myös ennaltaehkäisyllä on mahdollista vaikuttaa vakuutusmaksuihin.

Tuotetiedot

Omaisuuden turvaksi

Räätälöitävissä  yrityksen omaisuuden turvaksi.

Rakennukset, käyttö- ja vaihto-omaisuus

Toiminnan turvaksi

Vastuu, oikeusturva ja keskeytysvakuutukset.

Vastuuvakuutukset
Oikeusturvavakuutukset
Keskeytysvakuutukset

Kuljetusten turvaksi

Räätälöitävissä maantieteelisen kuljetusalueen sekä tarvittavan turvatason mukaan.

Kuljetusvakuutukset
Kiinnostuitko? Kysy miten voimme auttaa sinua ja pyydä tarjous!

Usein kysyttyä

Voiko kotivakuutukseni oikeusturvaa käyttää yritykseni riitatilanteessa?
Mitä on suositeltavaa olla yrittäjän tapaturmavakuutuksen lisäksi?
Miksi liikevaihtotietoa kysytään vuosittain?