Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti

Asiakastarinat

Tyytyväinen asiakas on paras asiakas! Tutustu asiakastarinoihimme alla olevista artikkeleista ja videoista.

Bloomington

Bloomington on vuonna 2018 perustettu holistiseen hoitamiseen erikoistunut ekologinen kauneushoitola ja hyvinvoinnin huoltamo. Yritys sijaitsee Hämeenlinnassa ja yrittäjänä toimii Tanja Reijomaa.

Lue yritystarina tästä.

Biojussi Harxo Oy | Pohjantähti

Biojussi (Harxo Oy)

Biojussi (Harxo Oy) on vuonna 2017 perustettu kiinteistön- ja ympäristönhoitoon sekä jätevesi- ja kompostorijärjestelmien suunnitteluun, valmistamiseen ja rakentamiseen erikoistunut yritys. Yritys sijaitsee Sastamalassa ja yrittäjänä toimii Jukka Harjula.

Lue yritystarina tästä.

MOIMOI accessories Oy

MOIMOI accessories Oy

MOIMOI accessories Oy on erilaisia laukkuja ja muita nahkatuotteita, kuten vöitä ja lompakoita, valmistava ja myyvä yritys. Myymälä sijaitsee Helsingissä ja yrityksen toimitusjohtajana toimii Raquel Alonso Miranda.

Lue yritystarina tästä.

Mili's Food and Café logo | Pohjantähti

Mili’s Food and Café

Mili’s Food and Café on vuonna 2010 perustettu kahvila-ravintola sekä catering-palveluja tarjoava yritys. Kahvila-ravintolat sijaitsevat Espoon Leppävaaran ja Tapiolan urheilupuistojen jäähalleissa. Yrittäjänä toimii Marica Ahlroth.

Lue yritystarina tästä.

Urjalan Makeistukku logo | Pohjantähti

Urjalan Makeistukku Oy

Urjalan Makeistukku Oy on vuonna 1991 perustettu makeisten tukku- ja maahantuontiyritys, jolla on Suomen ensimmäinen hävikkiruokaan erikoistunut verkkokauppa. Yrityksen omistavat veljekset Jani, Matti ja Timo Tuominen.

Lue yritystarina tästä.

Norboats Ky

Norboats Ky on vuonna 2012 perustettu veneiden korjaukseen, huoltoon ja rakentamiseen erikoistunut yritys. Yritys toimii Heinolassa ja yrittäjänä toimii Henrik Norri.

Lue yritystarina tästä.

Hämeen Lukko logo | Pohjantähti

Hämeen Lukko Oy

Hämeen Lukko Oy on vuonna 1952 perustettu perheyritys, joka on lukitusten, sähköisten järjestelmien ja oviautomatiikan sekä kulunvalvonnan ja erilaisten turvaratkaisujen ammattilainen. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Hämeenlinnassa ja Salossa. Hämeen Lukon toimialueena on Etelä-Suomi ja toimitusjohtajana toimii Marko Järvenpää.

Lue yritystarina tästä.

Hollolan viilu ja laminaatti | Pohjantahti.fi

Hollolan Viilu ja Laminaatti Oy

Hollolan Viilu ja Laminaatti Oy on 1994 perustettu räätälöityjä viilu- ja laminaattituotteita valmistava yritys. Yrittäjänä toimii Janne Kuokkanen ja yritys työllistää yhteensä 20 henkilöä.

Lue yritystarina tästä.

Keli Clothing logo

Keli Clothing Oy

Keli Clothing Oy on vuonna 2016 perustettu merinovillaisia urheilu- ja pyöräilyvaatteita valmistava yritys. Yrittäjinä toimivat Sanni Pennanen ja Timo Föhr. Yrityksen tuotteet valmistetaan pääosin Suomessa ympäristöystävällisistä ja sertifioiduista materiaaleista.

Lue yritystarina tästä.

Suomen Huussitehdas

Suomen Huussitehdas Oy

Suomen Huussitehdas on vuonna 2004 perustettu ulkokäymälöitä ja varastoja käsityönä valmistava yritys. Yrittäjä, huussimestari Tapio Hirvonen valmistaa tuotteet Raisiossa kotimaisista materiaaleista.

Lue yritystarina tästä.

EuroBrand Finland logo

EuroBrand Finland Oy

EuroBrand on 2021 perustettu yritysten brändien näkyvyyteen erikoistunut yritys Pirkanmaalta. Yrittäjänä ja yrityksen toimitusjohtajana toimii Juha Alén ja yritys työllistää tällä hetkellä kuusi henkilöä.

Lue yritystarina tästä.

VV-Kuivaus Oy

VV-Kuivaus Jyväskylä Oy

VV-Kuivaus Jyväskylä Oy on vuonna 2016 perustettu yritys, joka tekee muun muassa rakennussaneerauksia. Yhtiön toimitusjohtana toimii Petteri Ruusuvirta ja yrityksen kotipaikka sijaitsee Jyväskylässä.

Lue yritystarina tästä.

Popper design Oy logo

Popper design Oy

Popper design Oy on vuonna 2005 perustettu uniikkeja tekstiilejä valmistava yritys. Yrittäjä ja toimitusjohtajana toimivan Anu Rinkisen yritys toimii Jyväskylässä.

Lue yritystarina tästä.

Kissat-hallin urheilukeskus (Performance Coach Tampere Oy)

Kissat-hallin urheilukeskus on Pirkkalassa toimiva vuonna 2010 perustettu monipuolisia kuntoilu- ja kehonhuoltopalveluita tarjoava urheilukeskus. Yrityksen omistajat Lindsay ja Hanna Orr, ja yritys työllistää neljä osa-aikaista työntekijää.

Lue yritystarina tästä.

Bekason Oy

Bekason Oy on vuonna 2006 perustettu rakennusalan yritys, joka on erikoistunut betonitöihin sekä hihnakuljettimiin. Yrityksen omistajat Sami ja Niko Gröntal työllistävät tällä hetkellä 13 henkilöä.

Lue yritystarina tästä.

 

Rovio Pet Foods Oy

Rovio Pet Foods Oy on vuonna 2019 perustettu koiran- ja kissanruokien valmistaja Loimaalla. Yrittäjänä ja toimitusjohtajana toimii Tero Rovio ja yritys työllistää 15 henkilöä.

Lue yritystarina tästä.

Pub Vanha Nalle & Bulldog Bar Riihimäki (JMK Ravintolat Oy)

Riihimäen Bulldog Bar ja hämeenlinnalainen Pub Vanha Nalle siirtyivät JMK Ravintoloille vuonna 2017. Yrittäjänä ja toimitusjohtajana toimii Jonne Koskimies, joka työllistää ravintoloissaan 8 henkilöä.

Lue yritystarina tästä.

Champagne bar Santé

Champagne bar Santé on vuonna 2013 perustettu samppanjabaari Tampereella, joka työllistää vakituisesti 3 henkilöä sekä 4 henkilöä tarpeen mukaan. Yrittäjä ja toimitusjohtaja Tuula Tikkasella on myös samppanjoiden tukkukauppa Santevin Oy.

Lue yritystarina tästä.

 

Tuomo Trög/HuoltoSilta

Tapani Tervanen

 

Katja Riihilahti / Iso-Naappilan Loma

 

Marianne Nurminen / TK-Tiimi

Kotivakuutus turvaa säällä kuin säällä
Otamme uusia asiakkaita.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Me hoidamme loput.