Siirry sisältöön
Hämeenlinnan Reskan kohtaamispiste on poikkeuksellisesti suljettu ti 16.4.
Oma Pohjantähti
Nainen niistää nenäänsä nenäliinaan.

Yrittäjän sairausvakuutus

Lue lisää yrittäjän sairauslomasta ja miten toimia

Vaikka moni yrittäjä sinnittelee töissä puolikuntoisena, yrittäjällä on oikeus pitää sairauslomaa ja toipua rauhassa. Tärkeää on kuitenkin saada nopeasti hyvää ja oikeanlaista hoitoa. Yrittäjän sairausvakuutuksella, jota joskus kutsutaan myös yrittäjän sairauskuluvakuutukseksi, turvataan yrittäjän sairastumisesta aiheutuvien kulujen kattamista.

Yrittäjän sairauskuluvakuutuksen turvin voit hakeutua hoitoon esimerkiksi yksityiselle lääkäriasemalle silloin, kun apua tarvitset – myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tarvittaessa voit varata ajan myös suoraan erikoislääkärille, jonka kulut sairausvakuutus korvaa. Ei siis jonottamista ja odottelua!

Pohjantähdessä on tarjolla kaksi erilaista yrittäjän sairauskuluvakuutusta.

  • Yrityksen henkilökohtainen terveysvakuutus on valintasi silloin, jos olet hankkimassa sairausvakuutusta vain itsellesi. Tätä vakuutusta varten sinulla on oltava voimassa myös yrittäjän tapaturmavakuutus.
  • Yrityksen Tähtiterveysvakuutus taas on ryhmävakuutus, jolla vakuutat vähintään kolme henkilöä kerrallaan, siis esimerkiksi itsesi ja työntekijäsi.
Hoida vakuutusasiasi kätevästi Oma Pohjantähdessä

Miksi Pohjantähden yrittäjän sairauskuluvakuutus?

Mittanauha pöydällä kerällä.

Reilusti räätälöitävä hinta

Vakuutusmäärällä ja omavastuulla voit vaikuttaa itse vakuutusmaksuusi ja siihen mitkä kustannukset haluat ottaa omalle vastuullesi. Sairausvakuutuksen hinta on siis räätälöitävissä juuri sinulle.

Avara tila, jossa lasiseinä, valkoiset lattiat ja katto.

Sinä päätät hoitopaikan

Kun sinulla on sairausvakuutus, saat itse päättää, asioitko julkisen terveydenhuollon piirissä vai käytätkö yksityisen sektorin palveluja.

Kaksi henkilöä kättelee toisiaan.

Omaan yhteyshenkilöön tyytyväiset asiakkaat

Meillä jokainen yritys saa oman tutun yhteyshenkilön. Asiakkaamme kertovatkin usein, että tämä on yksi parhaista jutuista! Asiointia helpottaa huomattavasti, kun kaikkea ei tarvitse aina kerrata alusta asti uudelleen.

Tuotetiedot

Yrityksen henkilökohtaisen terveysvakuutuksen tuotetiedot

Yrityksen henkilökohtainen terveysvakuutus korvaa mm.

  • tutkimus- ja hoitokuluja
  • lääkärin määräämiä lääkkeitä ja perusvoiteita
  • terapioita
  • fysikaalista hoitoa 2 kertaa sairautta kohden

Yksityiskohtaisemmat tiedot löydät oheisista vakuutusehdoista.

Kiinnostuitko? Anna meidän auttaa sinua!