Siirry sisältöön
Palvelemme numerossa 020 763 4010 sekä yritysasiakkaita numerossa 020 763 4052. Konttorimme ovat toistaiseksi suljettuina, mutta tapaamme asiakkaita ajanvarauksella.

Konttorimme ovat toistaiseksi suljettuina poikkeustilanteen vuoksi, mutta tapaamme asiakkaita ajanvarauksella. Tapaamisajan voit varata konttorin puhelinnumerosta tai soittaa suoraan omalle yhteyshenkilöllesi. Vakuutusasioita hoidat nopeasti ja kätevästi myös puhelimitse sekä Oma Pohjantähdessä. Kiitos ymmärryksestäsi! Pidäthän itsestäsi ja läheisistäsi huolta.

Tuotantoeläin lehmä loikoilee pellolla

Tuotantoeläimen kuolema

Vakuutuksesta korvataan vakuutettuun tuontantoeläinryhmään kuuluvan eläimen tai ryhmän tai vakuutuskirjalle yksilöidyn eläimen kuolema. Eläimestä korvataan käypä arvo, joka on eläimen kuolinhetken myyntiarvo.

Käyvän arvon lisäksi voit hakea korvausta myös välttämättömistä teuraskustannuksista, hävityskustannuksista ja eläinlääkärin kuoleman selvittelyyn liittyvästä lausuntopalkkiosta.

Tee vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä

Toimi näin

1

Ilmoita vahingosta

Täytä vahinkoilmoitus. Toimita vahinkoilmoitus liitteineen käsittelyyn sähköpostilla elainvahingot@pohjantahti.fi.

2

Tarvittavat liitteet

Liitä vahinkoilmoitukseen liitteeksi eläinlääkärin lausunto kuolleesta eläimestä sekä mahdollinen selvitys teuraskustannuksista tai ruhon hävityskustannuksista. Esimerkiksi Honkajoki Oy:n lasku hävityksestä.

Hoida vakuutusasiasi vaikka keskellä yötä
Oma Pohjantähdessä hoidat esimerkiksi muutokset ja korvaushakemukset silloin, kun sinulle sopii.