Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti
autoilijan näkymä ulos autosta

Kolari tai muu vahinko

Kolari tai muu vahinko

Jos ajoneuvollesi sattuu vahinko, johon ei liity muita osallisia, puhutaan kaskovahingosta. Näissä vahingoissa korvataan omalle ajoneuvollesi tulleita korjauskuluja. Tyypillisesti vaihdetaan osia, suoristetaan peltiä tai maalataan.

Liikennevakuutuksesta korvataan henkilövahingot sekä liikennevahingossa osallisena olleen syyttömän osapuolen ajoneuvo- ja omaisuusvahingot. Lue lisää liikenteen henkilövahingoista.

Tee vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä

Toimi näin

1

Ota yhteyttä Autoklinikkaan

Suosittelemme sinulle kumppaniamme Autoklinikkaa henkilöautojen ja pakettiautojen vahingoissa. Autoklinikan valtakunnallinen ketju kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen.

Voit mennä suoraan Autoklinikalle näyttämään autoasi ja sopimaan korjauksesta tai voit varata sinne ajan soittamalla p. 020 773 7505 tai verkossa.

Autoklinikalla asioidessasi sinun ei tarvitse olla Pohjantähteen lainkaan yhteydessä, vaan Autoklinikka tekee puolestasi vahinkoilmoituksen. Autoklinikka toimittaa myös arvion korjauskustannuksista suoraan Pohjantähteen ja saat viestin, kun auton korjaus voi alkaa.

2

Tai mene valitsemaasi toiseen korjaamoon ja tee vahinkoilmoitus

Voit myös valita haluamasi muun korjaamon.

Tässä tapauksessa tee aina ensin Pohjantähteen vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä.

Kun vahinkoilmoitus on tehty, sinun ei tarvitse olla Pohjantähteen yhteydessä vaan voit mennä suoraan näyttämään autoasi ja sopimaan korjauksesta haluamaasi korjaamoon.

Korjaamo toimittaa arvion korjauskustannuksista suoraan Pohjantähteen ja saat viestin kun voit varata korjausajan.

Vinkit

Turkoosi lankakera ja puikot, jossa keskeneräinen työ
Hoida vakuutusasiasi vaikka keskellä yötä
Oma Pohjantähdessä hoidat esimerkiksi muutokset ja korvaushakemukset silloin, kun sinulle sopii.