Siirry sisältöön
Vahinkokumppanimme SOS Internationalin puhelinjärjestelmässä hitautta *** Ajoneuvovakuutusten verkkokaupassa huoltokatko 1.10. klo 20.00 - ma 2.10. klo 9.00. ***

Vahinkokumppanimme SOS Internationalin puhelinjärjestelmässä esiintyy hitautta, minkä takia odotusajat hätäpalveluumme soitettaessa voivat olla totuttua pidemmät. SOS International palvelee puhelimen lisäksi sähköpostitse osoitteessa sos@sos.eu. Voit myös rekisteröidä asiasi ctc.sos.eu. Teemme huoltotoimenpiteitä ajoneuvovakuutusten verkkokaupassa su 1.10. klo 20.00 - ma 2.10. klo 9.00. Huoltokatkon aikana ajoneuvovakuutusten osto ei ole mahdollista. Pahoittelemme häiriöitä!

Oma Pohjantähti
POhjantähti turvaatärkeimmät yrityksille esimies ja alainen

Turvaa tärkeimmät yrityksessäsi

Turvaa tärkeimmät yrityksessäsi 

Yritystä ei ole ilman sen pyörittäjiä. Huikeat bisnessuunnitelmat, kunnianhimoiset kasvutavoitteet ja häikäisevät unelmat tarvitsevat toteutuakseen terveen ja hyvinvoivan yrittäjän, joka on täysillä mukana. Yrityksen koosta riippuen menestyksen kurottelu voi tarvita myös yhden tai useamman luottopakin – sitoutuneen työntekijän. Turvaa tärkeimmät -kampanjan logo

Yritykselle tärkeintä ovat ihmiset. Siksi haluamme nyt varmistaa, että kaluston, seinien ja varaston lisäksi yrityksesi on vakuuttanut tekijänsä. Tärkeimpien turvaaminen on elinehto menestyvälle toiminnalle ja bisnekselle. Ennen kaikkea se on kuitenkin se paras tapa välittää itsestään, perheestään ja työntekijöistään. 

Anna meidän parantaa työturvallisuuttanne!  

Haluamme, että kaikki voivat tehdä työtään terveinä ja turvassa. Siksi tarjoamme nyt osaamistamme työturvallisuuden parantamiseen sinun työpaikallasi. 

Voit tilata asiantuntijamme kartoittamaan yrityksesi työturvallisuutta. Voimme myös järjestää työturvallisuudesta tietoiskun juuri sellaisesta aiheesta, joka on teille tärkeä ja ajankohtainen. Kartoitukset ja tietoiskut ovat ilmaisia asiakkaillemme, joilla on lakisääteinen työtapaturmavakuutus. 

Työturvallisuuden ABC: Työturvallisuuden johtaminen
Työturvallisuuden ABC: Työturvallisuuden johtamisen menettelyt
Työturvallisuuden ABC: Työturvallisuuden osaamisen ylläpito

Ota yhteyttä

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä
Haluan lisätietoja seuraavista vakuutusmuodoista
Yhteyshenkilö
Osoite