Hämeenlinnan oma vakuutusyhtiö Pohjantähti ja sankarijoukkue HPK ovat sopineet laajasta yhteistyöstä

 

Pohjantähti ja HPK tiivistävät yhteistyötään. Rinkelinmäen halli muuttuu Pohjantähti Areenaksi.

10.12.1929 – Hämeenlinnan Pallokerhon perustamishetkestä on alkanut Pohjantähden ja HPK:n kohta yhdeksänkymmentä vuotta jatkunut yhteinen taival.

10.5.2019 – Yhteistyö ihmisen kokoisen hämeenlinnalaisyhtiön ja uunituoreen suomenmestaruusjoukkueen välillä tiivistyy. Juhlahumun keskellä julkaistaan, että Rinkelinmäen hallista tulee Pohjantähti Areena.

HPK:n toimitusjohtaja Antti Toivanen ja Pohjantähden toimitusjohtaja Aki Kiiliäinen ovat molemmat mielissään paikallisesti tärkeiden toimijoiden välisestä pitkään jatkuneesta yhteistyöstä.

Toivanen korostaa jatkuvuuden merkitystä – kumppaneita on tarjolla enemmänkin, kun joukkue menestyy. Aidot kumppanuudet kestävät yli heikompienkin kausien.

– Pohjantähden kanssa näin on ollut ja siksi pelaamme jatkossa mielellämme Pohjantähti Areenalla. Yhteistyösopimus sisältää toki paljon muutakin, mutta näkyvin osuus on nimikkoareena.

Pohjantähden Aki Kiiliäinen iloitsee joukkueen menestyksestä.

– Loistavaa on ollut seurata nimenomaan Joukkueen onnistumista – isolla Jiillä. HPK on hämeenlinnalaisten yhteinen ilon aihe ja Pohjantähdelle erinomaisen hyvä kumppani markkinointiyhteistyöhön, hän toteaa.

– Yhdeksänkymmentä vuotta kestänyt asiakkuus on harvinaista. Se kertoo asiakastyytyväisyydestä enemmän kuin mitkään sanat ja sen päälle rakennamme yhteistä tulevaisuutta. Joukkuetta haluamme samalla onnitella ja toivottaa loistavaa tulevaa juhlakautta!

Lisätiedot: toimitusjohtaja Aki Kiiliäinen, p. 040 517 4493