Hetkellisestä irtiotosta elämän pituiseksi rakkaustarinaksi - Päivin uratarina

Rakkauteni vakuutuksiin alkoi jo 18-vuotiaana, kun pääsin pääkaupunkiseudulle vakuutusyhtiön toimistovirkailijaksi. Halu kehittyä vei kuitenkin opiskelemaan hoitoalaa ja sillä tiellä opiskellen sekä sairaalassa töitä tehden menikin kymmenisen vuotta.

Kaipasin hoitoalalta hetkellistä irtiottoa ja palasin samaan vakuutusyhtiöön, jossa olin aiemminkin työskennellyt. Määräaikaiseksi ajattelemastani kokeilusta vakuutusalalla tulikin sitten pysyvämpi ratkaisu!

Lottovoiton sain, kun Pohjantähti haki henkilökorvausasiantuntijaa vuonna 1997. Olin paikkaan enemmän kuin tyytyväinen, sillä sain nyt yhdistettyä kaksi osaamisaluettani: hoitotieteet ja vakuutukset.

Vuodet sen jälkeen ovat olleet täynnä erilaista opiskelua niin vakuutuksista, kehittämisestä, projekteista kuin johtamisesta ja valmentamisesta.

Sekä asiakkaat että lukuisien eri alojen asiantuntijamme ovat tulleet tutuiksi. Työnkuvia minulla onkin ollut matkan varalle monta. Kokemusta löytyy korvaus- ja vakuutuspuolelta asiantuntijana, esihenkilötehtävissä ja tuotekehityksessä.

Ura Pohjantähdessä on mahdollistanut jatkuvan itsensä kehittämisen

Nykyään työskentelen palvelupäällikkönä vakuutuspalveluissa. Mahdollisuus rakentaa uusia vakuutusratkaisuja vastuunvalinnan kautta, palveluiden kehittäminen sekä tiimien vieminen kohti onnistumista ovat olleet minulle kaikista rakkaimpia ja motivoivimpia tehtäviä. Olen saanut tukea ja ohjata monia työntekijöitä, nähnyt heidän kasvavan ja kehittyvän työssään sekä siirtyvän aina uusiin haasteisiin. Pitkiä ystävyyssuhteita on syntynyt lukemattomia.

Aika Pohjantähdessä on kulunut nopeasti ja tänä vuonna tulee täyteen jo 25 vuotta. Vuosiin on mahtunut paljon iloisia, haastavia ja surullisiakin tapahtumia, mutta myös paljon onnistumisia. Olen saanut tukea yhtiöltä, esihenkilöiltä ja työkavereilta sekä urapolulle että ihmisenä kehittymiseen.

Paikoilleni en vieläkään jää, vaan näen jatkuvasti mahdollisuuksia kehittää itseäni ja löytää kenties uusia urapolkuja. Ehtiihän tässä, eläkkeeseen on vielä pitkä aika.