Siirry sisältöön
Ajoneuvokorvaustiimimme palvelee syyskuun loppuun saakka puhelimitse poikkeuksellisesti klo 12–16.
Oma Pohjantähti
Pohjantähti logosivu

Yrittäjämme Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa

Henkilöasiakkaat ja pienyritykset

Vakuutusihmisesi Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa

Eerikinkatu 6 B, 20100 Turku

Niklas Leppänen Myyntipäällikkö

Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueen myyntipäällikkö Niklas Leppäsen heiniä on erityisesti henkilöasiakkaiden vakuutukset. Hän tykkää asiakastyöstä ja on nyt omimmillaan: ”Asiakas on meille pyhä ja päätarkoituksemme on auttaa ihmisiä henkilökohtaisesti kaikissa hankalissa vakuutusasioissa.”

Niklaksella on kymmenen vuoden kokemus vakuutusalalla. Työn vastapainona liikkuminen on äärimmäisen tärkeää. Niklaksen aika kuluu mm. golfkentillä, veneilyn parissa tai sitten crossfit-salilla. Moneen harrastukseen pääsee mukaan myös Niklaksen 2,5-vuotias poika. ”On kiva puuhata kaikenlaista yhdessä.”

Pienenä knoppitietona: Niklaksella on 4 sisarusta pienillä ikäeroilla. ”Kun olin pieni, niin aamupalapöydässä oli aina ruuhkaa.” Jonkinlainen maanpuolustustahto on iskenyt jokaiseen Leppäsen veljekseen: ”Meitä on kolme veljestä ja olemme kaikki reservin upseereita.”

Suosittelemme lukemaan

Pohjantähti asiakastarinat
Meillä on monta upeaa asiakastarinaa
Käsi pitelee puista talon pienoismallia

Mitä kotivakuutus korvaa?

Kotivakuutus kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti, mutta hinnan lisäksi huomiota kannattaa kiinnittää myös vakuutuksen sisältöön. Huomioi nämä asiat kotivakuutusta hankkiessasi.

Ota yhteyttä

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä
Minulle on tärkeää
Yhteystiedot
Osoite