Haemme vakuutuskäsittelijää

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme. Haemme monipuolisiin ja mielenkiintoisiin tehtäviin vakuutuspalveluiden tiimiin kahta vakuutuskäsittelijää, joiden nimikkeenä meillä on paremmin mielestämme tehtävää kuvaava

vakuutustaitaja

Tehtävässäsi autat myyjiämme vakuuttamiseen ja järjestelmiin liittyvissä asioissa eri kanavissa. Lisäksi osallistut vastuunvalintaan, käsittelet sekä kuluttajien että yritysten vapaaehtoisia vakuutuksia sekä ajoneuvovakuutuksia palvellen sekä sisäisiä että talon ulkopuolisia asiakkaita.

Tukipalveluissa työskentelemme yhdessä tiiminä, johon kuuluu vakuutustaitajia ja vakuutusasiantuntijoita. Perehdymme toistemme työtehtäviin laajentaaksemme osaamistamme, autamme aina työkaveria sekä kehitämme taitojamme ja osaamistamme aktiivisesti. Meille tärkeää on osaamisen ja tiedon jakaminen kaikkien kesken sekä avoin ilmapiiri.

Odotamme sinulta

  • aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
  • halua ja kykyä olla kehittämässä toimintaamme ja uusia toimintamalleja
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä hallita monikanavaista viestintää
  • halua kehittää osaamistasi laajasti eri vakuutuslajien osalta
  • tietoteknisiä taitoja eli kykyä omaksua ja käyttää erilaisia järjestelmiä näppärästi
  • suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Aiempi kokemus vakuutusalalta ei ole edellytys, sillä saat kattavan perehdytyksen tehtävääsi. Englannin- ja ruotsin kielen osaamisesta on etua tehtävässä. Aloitusajankohdaksi tehtävissä olemme ajatelleet lokakuun puoliväliä, mutta sopivien henkilöiden löydyttyä täytämme tehtävät heti. Tehtävät ovat määräaikaisia sijaisuuksia vuoden 2024 loppuun saakka.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän ihmisen kokoisessa vakuutusyhtiössä. Pohjantähtilaiset kuvaavat työyhteisöään mutkattomaksi, lämminhenkiseksi ja matalahierarkkiseksi. Meillä apua saa ja jokaisen työpanos on merkittävä. Vastapainona vaativille työtehtäville toimimme yhdessä sovitusti: ihminen kohdataan ihmisenä, jokaisen työpanoksella on merkitystä, joustamme ja autamme toisiamme. Töissä saa, ja pitää olla hauskaa. Meillä saa tehdä, kokeilla ja epäonnistua, sillä uskomme onnistumisen syntyvän vain tekemällä.

Rakennat yhdessä muiden kanssa uudistuvaa Pohjantähteä, jossa sinua odottaa ammattitaitoinen, osaamistaan aktiivisesti kehittävä porukka – vakuutusalan erikoisjoukot. Meillä on kattavat henkilöstöedut, mm. runsaasti mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen, laaja työterveyshuolto sekä työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa. Pohjantähdellä on Suomen aktiivisin työpaikka -tunnustus panostuksistamme henkilöstömme liikkumiseen. Meillä on myös hyvät mahdollisuudet paikkariippumattomaan työskentelyyn. Pohjantähdessä teemme työtä joustavasti yhdessä ja erikseen niin etänä kuin myös viikoittain kasvokkain Hämeenlinnassa.

Palvelupäällikkö Päivi Wiitamäki antaa mielellään lisätietoja tehtävästä sähköpostitse paivi.wiitamaki@pohjantahti.fi tai puhelimitse 050 344 1819. Päivin tavoitat puhelimitse parhaiten maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin klo 12-13 välillä.

Haethan tehtävään 17.9.2023 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelo ja palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävät mahdollisimman pian.

Tehtävään valittavan henkilön luottotiedot tarkastetaan ja lisäksi edellytetään vakuutusalaa koskevien säännösten mukaista hyvämaineisuutta.

Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kuukautta valinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo lähes 130 vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen. 

 #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö