Haemme teknistä tuoteomistajaa

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme. Rakennamme yhdessä Pohjantähden tulevaisuuden IT-ratkaisuja ja etsimme vahvistusta varmistamaan digitaalisen tiekarttamme läpiviennin korvauspalveluiden osalta.

IT-kehitysosaston korvausjärjestelmien teknisenä tuoteomistajana vastaat vahinko- ja korvausjärjestelmien IT-kehityksestä yhdessä tiimin muiden asiantuntijoiden sekä järjestelmien liiketoimintaomistajien ja pääkäyttäjien kanssa. Pääset myös suunnittelemaan sekä luotsaamaan Pohjantähden korvausjärjestelmäpalveluiden tulevaisuuden teknistä visiota kattaen useita järjestelmiä. Tulemme lähivuosina uudistamaan merkittävästi korvausjärjestelmiämme, joten pääset toimimaan merkityksellisten projektien teknisenä vetäjänä.

Odotamme sinulta:

  • osaamista ja näyttöjä IT-kehitysprojektien vetämisestä tai tuoteomistajan roolissa toimimisesta
  • kykyä tuottaa kehitystarpeiden tekniset määrittelyt liiketoiminnallisten tarpeiden perusteella
  • liiketoimintalähtöistä ja kehitysmyönteistä otetta
  • soveltuva tietotekninen koulutus ja osaaminen: tietokantarakenteiden ymmärrys sekä SQL-poimintojen osaaminen)
  • suomen ja englannin kielten suullista ja kirjallista osaamista sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja

Hae tehtävää urasivuiltamme viimeistään 13.11.2022

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo lähes 130 vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen.

#ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö