Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti
Pohjantähden Henki

Pohjantähden Henki

Vaikka sinua ei enää olisi, mahdollista rakkaimpiesi elämän jatkuminen.

Taloudellista turvaa henkivakuutuksen avulla

Henkivakuutuksella tuot turvaa läheisillesi pahimman sattuessa. Ohimenevän ja pysyvän työkyvyttömyyden vakuutuksella varaudut myös siihen, että sinä ja perheesi pärjäätte taloudellisesti, vaikka joutuisit työkyvyttömäksi.

Vakavan sairauden vakuutuksella voit täydentää turvaa itse valittavalla kertakorvaussummalla, joka maksetaan, mikäli sairastuisit vakavasti.

On itsestään selvää, että kuolemantapauksessa tulosi jäisivät pois, mutta perheesi menot säilyisivät silti ennallaan. Sellainen tilanne aiheuttaisi perheellesi välittömästi taloudellisia vaikeuksia, varsinkin jos teillä on lainaa ja pieniä lapsia.

Työkyvyttömyys horjuttaa taloutta

Jos joudut pitkälle sairauslomalle tai jäät jopa pysyvästi työkyvyttömäksi, saat yleensä palkkaa vain muutaman kuukauden ajan. Tämän jälkeen sinulle maksetaan joko sairauspäivärahaa ja työkyvyttömyyseläkettä, jotka vastaavat vain osaa palkastasi.

Työkyvyttömyysvakuutuksilla turvaat perheenne talouden ohimenevän tai pysyvän työkyvyttömyyden varalta.

Turvaa vakavan sairauden varalta

Tiesitkö, että joka kolmas suomalainen sairastuu jossain vaiheessa elämäänsä syöpään? Tällöin vakuutus on arvokas taloudellinen apu, koska sairauspäiväraha ei vastaa työtuloja eikä riitä kattamaan sairauden johdosta kasvaneita menoja.

Vakavasti sairastuessa joudut sopeutumaan uuteen elämäntilanteeseen, joka voi kestää pitkäänkin. Vakavan sairauden varalle otettavasta vakuutuksesta saat kertakorvauksen, jonka voit käyttää parhaaksi näkemälläsi tavalla.

 

Pohjantähden Henki -vakuutukset

Pyydä tarjous Pohjantähden Henki -vakuutuksista.

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä
Haluan lisätietoja seuraavista vakuutuksista
Yhteystiedot
Osoite

Sinulle suositellut blogit