Siirry sisältöön
Vahinkokumppanimme SOS Internationalin puhelinjärjestelmässä hitautta

Vahinkokumppanimme SOS Internationalin puhelinjärjestelmässä esiintyy hitautta, minkä takia odotusajat hätäpalveluumme soitettaessa voivat olla totuttua pidemmät. SOS International palvelee puhelimen lisäksi sähköpostitse osoitteessa sos@sos.eu. Jos olet matkalla, voit rekisteröidä asiasi myös SOSin verkkopalvelussa: ctc.sos.eu. Pahoittelemme häiriötä!

Oma Pohjantähti
Pohjantähti logosivu

Yrittäjämme Pirkanmaalla

Henkilöasiakkaat ja pienyritykset

Vakuutusihmisesi Pirkanmaalla

Tampellan esplanadi 7, 33100 Tampere

Tommi Rajasilta Myyntipäällikkö

Pirkanmaan ja Pohjanmaan alueiden myyntipäällikkö Tommi Rajasillan tukena on ammattitaitoinen ryhmä vakuutusedustajia. ”Jääkiekkotermein sanottuna, meillä on sopiva sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Joukon tuoreimmalla jäsenellä on vakuutusalan kokemusta muutamia viikkoja, kokeneimmilla edustajilla yli 20 vuotta. Täydennämme siis hyvin toisiamme.”

Tommin porukan alaa ovat erityisesti henkilöasiakkaiden vakuutukset. ”Meille on tärkeää hoitaa asiat kerralla kuntoon. Haluamme olla helposti lähestyttäviä ja kontaktoimmekin aktiivisesti asiakkaitamme. Asiakkaiden tyytyväisyys on kaiken A ja O, joten panostamme paikalliseen palveluun.”

Silloin kun porukka kokoontuu Tampereen Tampellan konttorille, niin jääkiekko on puheissa vahvasti läsnä. Ryhmästä löytyy seitsemän eri seuran kannattajia: Ilves, Tappara, Kärpät, Sport, Lukko, TPS ja Seinäjoen S-Kiekko herättävät suuria tunteita.

Knoppitietona: Tommi elää tällä hetkellä pienimuotoista kriisiä. Hänen isänsä on pelannut aikoinaan Ilveksessä, Tommi on myös pelannut Ilveksessä, mutta mitä tekee poika – valitsee Tapparan ja pelaa tällä hetkellä siellä.

Suosittelemme lukemaan

Pohjantähti asiakastarinat
Meillä on monta upeaa asiakastarinaa
Käsi pitelee puista talon pienoismallia

Mitä kotivakuutus korvaa?

Kotivakuutus kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti, mutta hinnan lisäksi huomiota kannattaa kiinnittää myös vakuutuksen sisältöön. Huomioi nämä asiat kotivakuutusta hankkiessasi.

Ota yhteyttä

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä
Minulle on tärkeää
Yhteystiedot
Osoite