Siirry sisältöön
Kiinteistövahinkojen puhelinpalvelu on kiinni koko päivän 18.4.2024
Oma Pohjantähti
Pohjantähden logoja eri väreissä.

Yrittäjämme Etelä-Karjalassa ja Etelä-Savossa

Henkilöasiakkaat ja pienyritykset

Vakuutusihmisesi Etelä-Karjalassa ja Etelä-Savossa

Kauppakatu 40, Lappeenranta

Janne Stenberg Myyntipäällikkö
Jari Tiippana Myyntipäällikkö

Janne Stenberg toimii myyntipäällikköna Etelä-Savon sekä Etelä-Karjalan alueella. Jannen alaa ovat erityisesti henkilöasiakkaiden vakuutukset.

”Tulin vakuutusalalle heti armeijasta päästyäni eli parikymmentä vuotta sitten. Muutama vuosi hurahti sen jälkeen urheiluhommissa ulkomailla, mutta muuten olen pysytellyt vakuutusten ihmeellisessä maailmassa koti-Suomessa.”

Asiakaspalvelu ja myynti ovat olleet Jannelle aina sydäntä lähellä – se oma, luontainen juttu. Tukenaan myyntityössä Jannella on hyvä porukka. Ryhmässä jokainen saa äänensä kuuluviin ja yhteishenki on vahva.

”Meillä on sopiva sekoitus nuoruuden intoa ja kokeneita karjuja. Tilaa olisi vielä ainakin kahdelle myyntityötä rakastavalle.”

”Palvelun pitää olla joka kerta niin hyvää, että asiakas voi hyvillä mielin suositella meitä ystävilleen ja tuttavilleen. Ohjenuoranamme on hoitaa asiat niin hyvin, että olemme suosittelun arvoisia. Pidän siitä, että löydämme ihmisten kanssa yhdessä ratkaisut erilaisiin ongelmiin. Se on tämän jutun suola.”

Urheiluharrastukset ovat Jannelle tärkeää vastapainoa työlle. Valmennushommat salibandyssä vievät ajatukset hyvin pois työasioista ja kolmen pojan kanssa touhutessa vapaa-aika menee kuin siivillä. ”Olen aikaisemmin pelannut innokkaasti golfia, mutta se on saanut jäädä. Vähän salaa toivon, että joku pojistani innostuisi lajista, silloin olisi helppo itsekin sujahtaa taas mukaan.”

Knoppitietona: Biljardi on ollut iso osa Jannen elämää. ”Biljardin peluuta tulen varmasti jatkamaan ihan tosissani joskus myöhemmin. Sitten kun aika on oikea.”

Jannen yhtiökumppani Jari Tiippana huolehtii henkilöasiakkaidemme vakuutuksista Etelä-Karjalan, Kymenlaakson ja Etelä-Savon alueilla yhdessä yrittäjäkollegansa Janne Stenbergin kanssa. ”Puhuimme Jannen kanssa jo vuosia sitten, että olisi mukava toimia yrittäjinä yhdessä. Nyt palikat loksahtivat kohdilleen ja tässä sitä ollaan.”

Jari on aloittanut vakuutusalalla joitakin vuosia sitten ja myös myyntikokemusta häneltä löytyy  roppakaupalla. ”Meidän tiimissämme on sopivassa suhteessa niin kokeneita kehäkettuja kuin noviisejakin. Täydennämme hyvin toisiamme. Teemme työtä täysillä, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa.”

Asiakaspalvelu on Jarille ”se juttu”. ”On upea tunne, kun asiakas on 110-prosenttisesti tyytyväinen ja suosittelee palvelua eteenpäin omille tuttavilleen. Onnistumisen fiilis on mahtava!”

Tarpeellista vastapainoa työnteolle tuovat oma perhe ja harrastukset. ”Minulla on poika, jonka jääkiekkoharrastuksen parissa menee osa vapaa-ajasta tehokkaasti. Onneksi on aikaa myös avovaimolle ja kavereille. Lisäksi käyn kuuluttamassa Imatran Ketterän Mestis-otteluita.”

Knoppitietona: Jari on TV:stä tuttu. ”Olen osallistunut Diili-ohjelmaan. Halusin testata, mihin omat taidot riittävät tosi kovassa seurassa – ja ihan hyvinhän se meni.”

Suosittelemme lukemaan

Pohjantähti asiakastarinat
Meillä on monta upeaa asiakastarinaa
Mitä kotivakuutus korvaa | Pohjantähti

Mitä kotivakuutus korvaa?

Kotivakuutus kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti, mutta hinnan lisäksi huomiota kannattaa kiinnittää myös vakuutuksen sisältöön. Huomioi nämä asiat kotivakuutusta hankkiessasi.

Korjaa kiveniskemät ajoissa | Pohjantähti

Korjauta kiveniskemät ajoissa

Auton lasin korjauttaminen ajoissa säästää rahaa ja on aina myös ympäristön kannalta kestävämpi ratkaisu, sillä korjauksen hiilijalanjälki on lähes nolla.

Ota yhteyttä

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä
Minulle on tärkeää
Yhteystiedot
Osoite