Siirry sisältöön
Ajoneuvokorvaustiimimme palvelee syyskuun loppuun saakka puhelimitse poikkeuksellisesti klo 12–16.
Oma Pohjantähti
Pohjantähti logosivu

Yrittäjämme Etelä-Karjalassa ja Etelä-Savossa

Henkilöasiakkaat ja pienyritykset

Vakuutusihmisesi Etelä-Karjalassa ja Etelä-Savossa

Kauppakatu 40, Lappeenranta

Janne Stenberg Myyntipäällikkö

Janne Stenberg toimii myyntipäällikköna Etelä-Savon sekä Etelä-Karjalan alueella. Jannen alaa ovat erityisesti henkilöasiakkaiden vakuutukset.

”Tulin vakuutusalalle heti armeijasta päästyäni eli parikymmentä vuotta sitten. Muutama vuosi hurahti sen jälkeen urheiluhommissa ulkomailla, mutta muuten olen pysytellyt vakuutusten ihmeellisessä maailmassa koti-Suomessa.”

Asiakaspalvelu ja myynti ovat olleet Jannelle aina sydäntä lähellä – se oma, luontainen juttu. Tukenaan myyntityössä Jannella on hyvä porukka. Ryhmässä jokainen saa äänensä kuuluviin ja yhteishenki on vahva.

”Meillä on sopiva sekoitus nuoruuden intoa ja kokeneita karjuja. Tilaa olisi vielä ainakin kahdelle myyntityötä rakastavalle.”

”Palvelun pitää olla joka kerta niin hyvää, että asiakas voi hyvillä mielin suositella meitä ystävilleen ja tuttavilleen. Ohjenuoranamme on hoitaa asiat niin hyvin, että olemme suosittelun arvoisia. Pidän siitä, että löydämme ihmisten kanssa yhdessä ratkaisut erilaisiin ongelmiin. Se on tämän jutun suola.”

Urheiluharrastukset ovat Jannelle tärkeää vastapainoa työlle. Valmennushommat salibandyssä vievät ajatukset hyvin pois työasioista ja kolmen pojan kanssa touhutessa vapaa-aika menee kuin siivillä. ”Olen aikaisemmin pelannut innokkaasti golfia, mutta se on saanut jäädä. Vähän salaa toivon, että joku pojistani innostuisi lajista, silloin olisi helppo itsekin sujahtaa taas mukaan.”

Knoppitietona: Biljardi on ollut iso osa Jannen elämää. ”Biljardin peluuta tulen varmasti jatkamaan ihan tosissani joskus myöhemmin. Sitten kun aika on oikea.”

Suosittelemme lukemaan

Pohjantähti asiakastarinat
Meillä on monta upeaa asiakastarinaa
Käsi pitelee puista talon pienoismallia

Mitä kotivakuutus korvaa?

Kotivakuutus kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti, mutta hinnan lisäksi huomiota kannattaa kiinnittää myös vakuutuksen sisältöön. Huomioi nämä asiat kotivakuutusta hankkiessasi.

Ota yhteyttä

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä
Minulle on tärkeää
Yhteystiedot
Osoite