Matkavakuutus on paras reissukaverisi

Kun huolehdit matkavakuutuksesi kuntoon, voit heittää huolet pois ja suunnata lomalle hyvillä mielin. Matkavakuutus on paras reissukaverisi, koska vakuutus antaa edullista turvaa uusissa ympäristöissä sattuvien vahinkojen varalta. Pohjantähtiturvassa voit vakuuttaa sekä matkustajat että matkatavarat. Matkavakuutus helpottaa ja nopeuttaa hoitoon pääsyä, jos sairastut tai loukkaannut matkallasi. Lisäksi se turvaa matkatavarasi varkauksien ja muiden vahinkojen varalta. Tarkistathan, että matkavakuutuksesi kattaa myös muut kuin lomamatkat.

EU- ja ETA-maissa sekä Sveitsissä sinulla on oikeus saada hoitoa samaan hintaan kuin maassa asuvien henkilöiden eurooppalaista sairaanhoitokorttia näyttämällä. Voit käyttää sairaanhoitokorttia julkisessa terveydenhuollossa, sairausvakuutussopimuksen tehneiden yksityisten lääkäreiden vastaanotoilla ja sopimuksen tehneissä sairaaloissa. Vaikka sinulla olisikin jo eurooppalainen sairaanhoitokortti, matkustajavakuutus on kuitenkin tarpeellinen., Ilman matkustajavakuutusta hoidon tasossa, hoitopaikoissa ja korvauksen laajuudessa voi olla isojakin eroja. Pohjantähden matkustajavakuutus kattaa matkatapaturmasta tai -sairaudesta aiheutuneiden hoitokulujen lisäksi matkan peruuntumisesta, keskeytymisestä, matkalta myöhästymisestä ja matkan odottamisesta aiheutuneita kuluja. Näyttämällä Pohjantähdeltä saamaasi matkavakuutuskorttia sinun ei tarvitse huolehtia matkalla annetun hoidon kustannuksista, vaan hoidon antaja voi laskuttaa suoraan Pohjantähteä.

Muistathan tarkistaa matkustajavakuutuksen voimassaolon erityisesti silloin, kun matkustat maihin tai alueille, joihin on julistettu poikkeustila. Pohjantähden matkustajavakuutus ei ole voimassa niissä maissa tai alueilla, joihin matkustamista Suomen ulkoministeriö suosittelee välttämään ja poistumaan.