Siirry sisältöön
Ajoneuvokorvaustiimimme palvelee syyskuun loppuun saakka puhelimitse poikkeuksellisesti klo 12–16.
Oma Pohjantähti
Pohjantähti logosivu

Yrittäjiltä yrittäjille Varsinais-Suomessa

Vakuutusihmisesi Varsinais-Suomessa

Rieskalähteentie 55-57, Turku

Jasse Jalonen Yritysmyyntipäällikkö
Jussi Vainio Yritysmyyntipäällikkö

Varsinais-Suomen alueella yritysasiakkaiden asioista huolehtivat yritysmyyntipäällikkömme Jasse Jalonen ja Jussi Vainio.

Jasse ja Jussi ovat luotsanneet omaa toimipistettään reilut 2 vuotta. ”Olimme työkavereita edellisessä työpaikassamme ja halusimme luoda itsellemme oman näköisen työpaikan. Haluamme, että töissä on kivaa ja hyvä fiilis – siinä olemmekin onnistuneet loistavasti.”

”Meillä on tukenamme äärettömän hyvä porukka. Tiimistä löytyy kokemusta roppakaupalla, sillä jokainen vakuutusmyyjämme on ollut alalla vähintään 10 vuotta. Täydennämme toistemme osaamista hienosti.”

Hyvä palvelu ja yrittäjyys ovat Jassen ja Jussin toiminnan keskiössä. ”Arvostamme ja ymmärrämme sekä yrittäjiä että yrittäjyyttä – olemmehan me kaikki samassa veneessä. On aina upeaa, kun asiakkaamme haluavat suositella meitä tuttavilleen ja ystävilleen. Silloin olemme tehneet jotain oikein.”

Elämässä on onneksi muutakin kuin työ. Jasselle työn vastapainona toimii liikunta eri muodoissaan. ”Kaksi poikaani pelaavat jalkapalloa. Toimin aikaisemmin juniorivalmentajana ja vapaa-aikani meni aika pitkälle sen parissa. Nykyään huolehdin kunnostani käymällä salilla ja lenkkeilemällä.”

Jussi osallistuu vapaa-ajallaan mielellään kahden poikansa harrastuksiin. Toinen pelaa salibandya, jonka valmennustiimissä Jussi on mukana. Toinen pojista on hiljattain aloittanut koripallon. Lisäksi koko perhe nauttii mökkeilystä Turun saaristossa. ”Aika paljon mökillä tulee puuhailtua kaikenlaista. Jos nikkaroinnilta jää aikaa, niin tykkäämme veneillä, kalastaa ja retkeillä luonnossa.”

Knoppitietona:
Jasse on pelannut jalkapalloa ammatikseen 10 vuotta niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Hänet on nähty myös maajoukkueen riveissä.
Jussin perheen yhteinen harrastus on frisbeegolf. ”Käymme aktiivisesti Turun alueen eri radoilla. Reissuissakin kiekot ovat aina mukana.”

Suosittelemme lukemaan

Pohjantähti asiakastarinat
Meillä on monta upeaa asiakastarinaa
Aloittavan yrittäjän tärkeimmät vakuutukset kuvituskuva

3 + 1 vakuutusta jokaiselle aloittavalle yrittäjälle

Mitkä vakuutukset jokaisen aloittavan yrittäjän kannattaisi ehdottomasti ottaa? Listasimme blogiimme 3 + 1 tärkeintä vakuutusta.

Terveyspaketti yrityksen erottautumiseen | Pohjantähti

Terveyspaketti avuksi yrityksen erottautumiseen

Olemme luoneet yrittäjien toiveiden pohjalta toisiaan täydentävän sekä kulujen päällekkäisyyden poistavan työterveyden ja vakuutuksen terveyspaketin: Täsmä Työterveys + Tähtiterveysvakuutus. Lue blogistamme, mistä on kyse!

Ota yhteyttä

Yrityksen henkilöstön määrä
Yhteyshenkilö
Osoite

Tarkistamme luottotiedot ennen vakuutustarjouksen laskemista.