Mopovakuutus

Mopovakuutus

Mopovakuutus turvaa mopoilijaa

Mopovakuutus on Pohjantähden vapaaehtoinen ajoneuvovakuutus, jonka voit ottaa liikennevakuutuksen rinnalle enintään 25 vuotta vanhoille mopoille. Vaikka ajaisit itse turvallisesti ja liikennesääntöjä noudattaen, aina voi sattua peräänajoja, peltivaurioita ja muita onnettomuuksia itsestä riippumattomista syistä. Siksi on hyvä vakuuttaa mopo Pohjantähden mopovakuutuksella.

Laske hinta ja osta mopovakuutus

Mitä mopovakuutus korvaa?

  • Vapaaehtoinen mopovakuutus kattaa äkillisiä ja ennalta arvaamattomia vahinkoja.
  • Mopovakuutukseen sisältyy mopon lisäksi myös vakuutuksenottajan omistamat kypärä, ajopuku, -käsineet ja – saappaat, jotka vahingoittuvat vakuutuksesta korvattavan vahingon yhteydessä.

Rakennat itse oman mopovakuutuksesi. Riskit, joiden varalta voit vakuuttaa moposi ovat törmäys, luonnonilmiö, eläin, ilkivalta, varkaus tai oikeusturva. Ainoastaan palovakuutus on vapaaehtoisessa vakuutuksessa pakollinen ja vakuutuksesi perusosa.

Mopovakuutuksen hinnoittelu

Pohjantähden mopovakuutus hinnoitellaan kausittain riskikohtaisesti. Vakuutuksen hinta on kalliimpi riskialttiina aikana eli ajokaudella (1.4.–30.9.). Ajokauden ulkopuolella (1.10.–31.3.) vakuutusmaksu on edullisempi ja vakuutuksella turvataan lähinnä säilytyksen riskejä kuten varkautta, paloa ja ilkivaltaa. Sinun ei tarvitse ilmoittaa erikseen liikennekäytöstäpoistoa ajokauden loputtua, sillä vakuutusmaksut ovat jo valmiiksi pienemmät ajokauden ulkopuolella.

Lisätietoa erilaisista vakuutusvaihtoehdoista saat lähimmästä palvelukonttoristasi, osoitteesta palvelu@pohjantahti.fi tai soittamalla palvelunumeroomme 020 763 4010 (ma–pe klo 8–20).