Siirry sisältöön
Vahinkokumppanimme SOS Internationalin puhelinjärjestelmässä hitautta ** Yritysasiakaspalvelumme on poikkeuksellisesti suljettu pe 6.10. klo 12-16. Tavoitat meidät normaaliin tapaan ma 9.10.

Vahinkokumppanimme SOS Internationalin puhelinjärjestelmässä esiintyy hitautta, minkä takia odotusajat hätäpalveluumme soitettaessa voivat olla totuttua pidemmät. SOS International palvelee puhelimen lisäksi sähköpostitse osoitteessa sos@sos.eu. Jos olet matkalla, voit rekisteröidä asiasi myös SOSin verkkopalvelussa: ctc.sos.eu. Pahoittelemme häiriötä!

Oma Pohjantähti
Matkalla tarvittavia esineitä, kännykkä, passi, aurinkolasit

Matkatavaroiden myöhästyminen

Matkatavaroiden myöhästyminen

Matkatavaroiden myöhästymisellä tarkoitetaan tilannetta, jossa matkatavarasi saapuvat myöhässä matkakohteeseesi. Kun matkatavarat ovat myöhässä vähintään kaksi tuntia, korvaa matkatavaratvakuutus välttämättömyystarvikkeiden hankintakuluja. Välttämättömyystarvikkeita ovat mm. hygieniatarvikkeet ja vaihtovaatteet.

Huomioithan, että matkatavaroiden viivästymistä kotimatkalla ei korvata.

Tee vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä

Toimi näin

1

Ilmoita lentoyhtiölle tai matkanjärjestäjälle

Jos matkatavarasi eivät saavu matkakohteeseen, ilmoita asiasta heti lentoyhtiölle. Saat heiltä PIR-seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata matkatavaroiden löytymistä.

2

Tee välttämättömät hankinnat

Hanki tarvitsemasi välttämättömät tarvikkeet, esimerkiksi hygieniatarvikkeet ja vaihtovaatteet. Säilytä hankinnoista kuitit.

3

Ilmoita vahingosta

Täytä vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä.

4

Liitteet

Säilytä itselläsi maksamiesi kulujen tositteet. Pyydämme niitä tarvittaessa.

Turkoosi lankakera ja puikot, jossa keskeneräinen työ
Hoida vakuutusasiasi vaikka keskellä yötä
Oma Pohjantähdessä hoidat esimerkiksi muutokset ja korvaushakemukset silloin, kun sinulle sopii.