Pakkaset näkyvät kiinteistövahinkojen käsittelyajoissa 

Pakkaset ja nopea lauhtuminen ovat aiheuttaneet tavallista enemmän vahinkoja kiinteistöille. Tämän vuoksi kiinteistövahinkojen puhelinlinjoilla on ruuhkaa ja käsittelyajat ovat pidentyneet. Käsittelyaikamme on tällä hetkellä kahdesta kolmeen viikkoon.

Vakuutus ei korvaa jäätymisestä aiheutuneita vahinkoja, kuten talotekniikan rikkoutumista tai jäätyneiden putkien sulatuskustannuksia. Jäätymisestä aiheutuneet seurannaisvahingot, kuten putkivuodot voivat kuitenkin olla osittain korvattavissa.

Lisävahinkojen estäminen

  • Jos laitteet tai putkistot ovat päässeet jäätymään, pyydäthän apua ammattilaiselta. Ammattilainen auttaa myös estämään lisävahingot. Huomioithan, että jäätyneitä putkia tai laitteita ei saa sulattaa avotulta tai kuumailmapuhallinta käyttäen. Voit valita itse lähimmän ammattilaisen avuksesi.

Vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä

  • Autat meitä, kun teet vahinkoilmoituksen Oma Pohjantähdessä ja täytät kaikki kohdat huolella. Jos paikalla on käynyt ammattilainen, liitäthän ilmoitukseen asiantuntijalausunnon vahingon syystä ja tarvittaessa korjauskustannusarvion.

Kiitos, kun olet kärsivällinen ja odotat yhteydenottoamme. Olemme sinuun yhteydessä, kun olemme käsitelleet vahinkoilmoituksesi.