Haemme yritysvakuutusmyyjää Lahteen

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme.

Haemme myynninnälkäisiä tuloksentekijöitä Lahden alueelle

yritysvakuutusmyyjäksi

Vakuutusmyyjänä toimit yritysasiakkaidemme asiantuntija-apuna yritystoiminnan ja henkilöriskien tunnistamisessa sekä turvaamisessa. Yritysasiakkaiden uusasiakashankinta on merkittävin osa työtäsi. Kokemus vakuutusalalta on eduksi, mutta tärkeintä on oikeanlainen asenne ja motivaatio. Tarjoamme sinulle perehdytyksen vakuutusalaan ja Pohjantähden tuotteisiin. Tavoitteemme yhdessä sinun kanssasi on, että vakuutusmyyjä tavoittaa 80 000 euron palkkiotason vuoden aikana.

Odotamme sinulta

  • näyttöjä tuloksekkaasta myyntityöstä
  • halua sitoutua tavoitteelliseen myyntityöhön ja asiakashankintaan
  • tavoitteista motivoitumista ja valmiutta työskennellä niiden eteen
  • riskinottokykyä ja tavoitteellista otetta tekemiseen
  • halua toimia itsenäisenä yrittäjänä (esim. toiminimi)

Tuloksekas myyntityö vaatii tavoitteellista ja kurinalaista työskentelyä, mutta me myös autamme sinut alkuun monin eri tavoin. Saat meiltä myytäväksesi valmiit tuotteet eli kattavan salkun erinomaisia ja kilpailukykyisiä vakuutustuotteita. Saat kauttamme runsaasti potentiaalisia asiakkaita kontaktoitavaksesi. Tukenasi myynnissä on vakuutusalalla kokenut franchising-yrittäjä sekä viidestä vakuutusmyyjästä koostuva alueellinen tiimi.

Tarjoamme sinulle motivoivan tehtävän kiinnostavien vakuutustuotteiden parissa. Saat meiltä myös työskentelyvälineet, jotta sinä voit keskittyä työhösi parhaalla mahdollisella tavalla. Järjestämme säännöllisesti koulutusta, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Ihmisen kokoisessa vakuutusyhtiössä teemme joka päivä merkityksellistä työtä asiakkaidemme eteen. Työskentely yritysvakuutusmyyjänä on joustavaa, mutta asiakkaamme odottavat myös kasvokkain kohtaamisia heidän vakuuttamissaan kohteissa.

Tehtävässä voit aloittaa joustavasti sopimuksen mukaan niin, että aloitusajankohta olisi viimeistään vuoden 2024 alkupuolella.

Haethan tehtävään viimeistään 19.11.2023. Voit hakea rekrytointijärjestelmämme kautta tai ottamalla matalalla kynnyksellä yhteyttä soittamalla, viestillä tai LinkedInissä.

Lisätietoja antaa mielellään franchise-yrittäjä Mirka Lindeman etunimi.sukunimi@pohjantahti.fi tai puhelimitse 044 327 2181.

Tehtävään valittavan luottotiedot tarkastetaan ja lisäksi edellytämme vakuutusalaa koskevien säännösten mukaista hyvämaineisuutta.

Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kuukautta valinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo lähes 130 vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. Yli 20 toimistoa Helsingistä Rovaniemelle. Lähes 500 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista seitsemän Joonasta, kahdeksan Juhaa ja yhdeksän Hannaa. Yksi Pohjantähti ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö. Sinustako uusi yrittäjämme? Katso, miksi se kannattaa.

 #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö