Haemme yritysvakuutusmyyjää

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme. Haemme nyt

yritysvakuutusmyyjää

Haemme nyt Pirkanmaan alueelle myynninnälkäisiä tuloksentekijöitä osaksi yritysmyynnin eliittijoukkoja! Vakuutusmyyjänä toimit yritysasiakkaidemme asiantuntija-apuna yritystoiminnan ja henkilöriskien tunnistamisessa sekä turvaamisessa. Yritysasiakkaiden uusasiakashankinta on merkittävin osa työtäsi. Kokemus vakuutusalalta on eduksi, mutta tärkeintä on oikeanlainen asenne ja motivaatio. Tavoitteemme yhdessä sinun kanssasi on, että vakuutusmyyjä tavoittaa 80 000 euron palkkiotason vuoden aikana. Tehtävässä toimit itsenäisenä yrittäjänä (esim. toiminimi).

Odotamme sinulta:

  • näyttöjä tuloksekkaasta myyntityöstä tai vakuutusalan osaamista
  • halua sitoutua tavoitteelliseen myyntityöhön ja asiakashankintaan
  • tavoitteista motivoitumista ja valmiutta työskennellä niiden eteen
  • riskinottokykyä ja tavoitteellista otetta tekemiseen
  • suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista osaamista

Tarjoamme sinulle perehdytyksen vakuutusalaan ja Pohjantähden tuotteisiin. Saat meiltä myytäväksesi valmiit tuotteet eli kattavan salkun erinomaisia ja kilpailukykyisiä vakuutustuotteita. Tarjoamme sinulle myös runsaasti potentiaalisia asiakkaita kontaktoitavaksesi. Tukenasi myynnissä on alueellinen franchising-yrittäjä sekä vakuutusmyyjistä koostuva tiimi, jota on tarkoitus edelleen kasvattaa. Työskentely tehtävässä on vapaata ja joustavaa ajan ja sijainnin suhteen. Kukin myyjä löytää itselleen sopivimmat tavat saada tulosta aikaan. Vakuutusmyyjämme Jussi ja Niklas kertovat, miksi moni huippumyyjä hakeutuu Pohjantähteen.

Lisätietoja antaa franchising-yrittäjä Ville Puotila, p. 050 34 30 370. Ole rohkeasti yhteydessä Villeen, mikäli tämä herätti mielenkiintosi. Mikäli Ville ei ehdi asiakastapaamisten takia vastata soittoosi, laita vaikka tekstiviesti perään. Palaamme sinulle sopivana ajankohtana asiaan!

Hakuaika tehtävään päättyy viimeistään 11.12.2022. Haethan tehtävää urasivujemme kautta. Kontaktoimme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Työskentely tehtävässä alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävässä edellytetään puhtaita luottotietoja ja vakuutussääntelyn mukaista hyvämaineisuutta. Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kk valinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo 125 vuotta Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö. Tule meille vakuutusmyyjäksi! Jussi ja Niklas kertovat, miksi se kannattaa.

 #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö