Haemme yritysvakuutusmyyjää Uudenmaan alueelle

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme.

Haemme myynninnälkäisiä tuloksentekijöitä Uudenmaan alueelle

Yritysvakuutusmyyjäksi

Tehtävässäsi toimit yritysasiakkaidemme asiantuntija-apuna yritystoiminnan ja henkilöriskien tunnistamisessa sekä turvaamisessa. Yritysasiakkaiden uusasiakashankinta on merkittävin osa työtäsi. Kokemus vakuutusalalta on eduksi, mutta tärkeintä on oikeanlainen asenne ja motivaatio. Tarjoamme sinulle perehdytyksen vakuutusalaan ja Pohjantähden tuotteisiin. Tavoitteemme yhdessä sinun kanssasi on, että vakuutusmyyjä tavoittaa 100 000 euron palkkiotason vuoden aikana. Tehtävässä toimit itsenäisenä yrittäjänä (esim. toiminimi tai osakeyhtiö).

Odotamme sinulta

  • näyttöjä tuloksekkaasta myyntityöstä
  • halua sitoutua tavoitteelliseen myyntityöhön ja asiakashankintaan
  • tavoitteista motivoitumista ja valmiutta työskennellä niiden eteen
  • riskinottokykyä ja tavoitteellista otetta tekemiseen
  • erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Tuloksekas myyntityö vaatii tavoitteellista ja kurinalaista työskentelyä, mutta me myös autamme sinut alkuun monin eri tavoin. Saat meiltä myytäväksesi valmiit tuotteet eli kattavan salkun erinomaisia ja kilpailukykyisiä vakuutustuotteita. Saat kauttamme runsaasti potentiaalisia asiakkaita kontaktoitavaksesi.

Tarjoamme sinulle motivoivan tehtävän kiinnostavien vakuutustuotteiden parissa. Saat meiltä myös työskentelyvälineet, jotta sinä voit keskittyä työhösi parhaalla mahdollisella tavalla. Järjestämme säännöllisesti koulutusta, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Ihmisen kokoisessa vakuutusyhtiössä teemme joka päivä merkityksellistä työtä asiakkaidemme eteen.

Tukenasi myynnissä on vakuutusalalla kokeneet franchising-yrittäjät Vesa ja Joona sekä noin kymmenestä vakuutusmyyjästä koostuva yritysasiakkaisiin erikoistunut alueellinen tiimi. Tiimissä on myyjiä erilaisilla taustoilla, mutta mukana on myös erittäin kokeneita tekijöitä, joilta pääset oppimaan vakuutusmyynnin salat. Tiimillämme on myös työskentelytilat loistavien kulkuyhteyksien varrella Kalasatamassa.

Haethan tehtävään viimeistään 17.12.2023. Voit hakea rekrytointijärjestelmämme kautta tai ottamalla matalalla kynnyksellä yhteyttä soittamalla, viestillä tai LinkedInissä.

Lisätietoja antaa mielellään franchise-yrittäjä Vesa Voutilainen vesa.voutilainen@pohjantahti.fi tai puhelimitse 040 833 0888 tai Joona Rantanen joona.rantanen@pohjantahti.fi tai puhelimitse 040 054 7555. Tehtävässä voit aloittaa joustavasti sopimuksen mukaan.

Tehtävään valittavan luottotiedot tarkastetaan ja lisäksi edellytämme vakuutusalaa koskevien säännösten mukaista hyvämaineisuutta.

Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kuukautta valinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo lähes 130 vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. Yli 20 toimistoa Helsingistä Rovaniemelle. Lähes 500 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista seitsemän Joonasta, kahdeksan Juhaa ja yhdeksän Hannaa. Yksi Pohjantähti ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö. Sinustako uusi yrittäjämme? Katso, miksi se kannattaa.

 #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö