Haemme vakuutusmyyjää Kouvolan, Mikkelin ja Lappeenrannan alueelle

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme.

Haemme myynninnälkäisiä tuloksentekijöitä

vakuutusmyyjäksi

Tehtävässä toimit asiakkaidemme asiantuntijana henkilöriskien tunnistamisessa sekä turvaamisessa. Aiempi kokemus vakuutusalalta on eduksi, mutta tärkeintä menestymisellesi tässä tehtävässä on oikeanlainen asenne ja motivaatio. Tarjoamme sinulle laadukkaan perehdytyksen vakuutusalaan ja Pohjantähden tuotteisiin. Tavoitteemme yhdessä sinun kanssasi on, että vakuutusmyyjä tavoittaa 80 000 euron palkkiotason ensimmäisen vuoden aikana. Tehtävässä toimit itsenäisenä yrittäjänä (esim. toiminimi).

Odotamme sinulta

  • näyttöjä tuloksekkaasta myyntityöstä
  • halua sitoutua tavoitteelliseen myyntityöhön ja asiakashankintaan
  • tavoitteista motivoitumista ja valmiutta työskennellä niiden eteen pitkäjänteisesti
  • riskinottokykyä ja tavoitteellista otetta tekemiseen
  • suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Tuloksekas myyntityö vaatii tavoitteellista ja kurinalaista työskentelyä, mutta me myös autamme sinut alkuun monin eri tavoin. Saat meiltä myytäväksesi valmiit tuotteet eli kattavan salkun erinomaisia ja kilpailukykyisiä vakuutustuotteita. Tarjoamme sinulle myös runsaasti potentiaalisia asiakkaita kontaktointiin. Tukenasi myynnissä ovat franchising-yrittäjät Janne ja Jari sekä vakuutusmyyjistä koostuva tiimi, jota on tarkoitus nyt kasvattaa muutamalla uudella tekijällä.

Tarjoamme sinulle motivoivan tehtävän kiinnostavien vakuutustuotteiden parissa. Saat meiltä käyttöösi myös työskentelyvälineet, jotta sinä voit keskittyä työhösi parhaalla mahdollisella tavalla. Järjestämme säännöllisesti erilaisia koulutuksia, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Ihmisen kokoisessa vakuutusyhtiössä teemme joka päivä merkityksellistä työtä asiakkaidemme eteen.

Haethan tehtävään viimeistään 15.12.2023. Voit hakea rekrytointijärjestelmämme kautta tai ottamalla matalalla kynnyksellä yhteyttä soittamalla tai viestillä.

Lisätietoja antaa ensisijaisesti franchise-yrittäjät Janne Stenberg ja Jari Tiippana. Heidät tavoitat sähköpostilla osoitteesta etunimi.sukunimi@pohjantahti.fi. Jarin tavoitat myös puhelimitse 050 514 6698.

Aloitamme keskustelut tehtävästä kiinnostuneiden kanssa jo hakuaikana ja teemme valintoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävässä voit aloittaa joustavasti sopimuksen mukaan.

Tehtävään valittavien luottotiedot tarkastetaan ja lisäksi edellytämme vakuutusalaa koskevien säännösten mukaista hyvämaineisuutta.

Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kuukautta valinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo lähes 130 vuotta.
Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. Yli 20 toimistoa Helsingistä Rovaniemelle. Lähes 500 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista seitsemän Joonasta, kahdeksan Juhaa ja yhdeksän Hannaa. Yksi Pohjantähti ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö. Sinustako uusi yrittäjämme? Katso, miksi se kannattaa.

 #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö