Haemme vakuutusmyyjää Hämeenlinnan alueelle

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme.

Haemme myynninnälkäisiä tuloksentekijöitä Hämeenlinnan alueelle

vakuutusmyyjäksi

Vakuutusmyyjänä toimit asiakkaidemme asiantuntijana henkilöriskien tunnistamisessa sekä turvaamisessa. Kokemus vakuutusalalta on eduksi, mutta tärkeintä on oikeanlainen asenne ja motivaatio. Tarjoamme sinulle perehdytyksen vakuutusalaan ja Pohjantähden tuotteisiin. Tehtävässä toimit itsenäisenä yrittäjänä esimerkiksi toiminimellä tai osakeyhtiöllä.

Odotamme sinulta

  • näyttöjä tuloksekkaasta myyntityöstä
  • halua sitoutua tavoitteelliseen asiakashankintaan ja asiakkuuksien hoitoon
  • tavoitteista motivoitumista ja valmiutta työskennellä niiden eteen
  • suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista osaamista

Tuloksekas myyntityö vaatii tavoitteellista ja kurinalaista työskentelyä, mutta me myös autamme sinut alkuun monin eri tavoin. Saat meiltä myytäväksesi valmiit tuotteet eli kattavan salkun erinomaisia ja kilpailukykyisiä vakuutustuotteita. Tarjoamme sinulle myös runsaasti potentiaalisia asiakkaita kontaktointiin. Tukenasi myynnissä on alueellinen franchising-yrittäjä sekä vakuutusmyyjistä koostuva tiimi. Tarjoamme käyttöösi työskentelytilat Hämeenlinnan keskustassa, jossa pääset tapaamaan asiakkaita.

Tarjoamme sinulle motivoivan tehtävän kiinnostavien vakuutustuotteiden parissa. Saat meiltä myös työskentelyvälineet, jotta sinä voit keskittyä työhösi parhaalla mahdollisella tavalla. Järjestämme säännöllisesti koulutusta, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Ihmisen kokoisessa vakuutusyhtiössä teemme joka päivä merkityksellistä työtä asiakkaidemme eteen.

Haethan tehtävään viimeistään 1.5.2024. Voit hakea rekrytointijärjestelmämme kautta tai ottamalla matalalla kynnyksellä yhteyttä soittamalla, viestillä tai LinkedInissä.

Lisätietoja antaa mielellään franchise-yrittäjä Jaakko Turtiainen etunimi.sukunimi@pohjantahti.fi tai 044 504 1790. Soitan sinulle takaisin, mikäli en ehdi heti vastata puheluusi.

Aloitamme keskustelut tehtävästä kiinnostuneiden kanssa jo hakuaikana ja teemme valintoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävässä voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Tehtävään valittavan luottotiedot tarkastetaan ja edellytämme vakuutusalaa koskevien säännösten mukaista hyvämaineisuutta.

Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kuukautta valinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo lähes 130 vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö. Tule meille vakuutusmyyjäksi! Jussi ja Niklas kertovat, miksi se kannattaa.

 #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö