Haemme korvausneuvojia

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme. Haemme monipuolisiin ja mielenkiintoisiin tehtäviin vapaaehtoisten henkilökorvausten tiimiin useampaa

korvausneuvojaa

Tehtävässäsi työskentelet osana tiimiä, joka hoitaa henkilökorvauksia. Vastaat kokonaisvaltaisesti vastuullisesta vahinkokäsittelystä sekä kohtaat asiakkaitamme puhelimitse ja sähköisissä asiointikanavissa. Asiakkaat ovat meihin yhteydessä esimerkiksi yllättävän sairastumisen tai tapaturman vuoksi. Tehtävässä on tarpeen itsenäinen työote ja rohkeus päätöksentekoon yhteisesti sovittuihin toimintamalleihin sitoutuen. Yksin ei kuitenkaan tarvitse pärjätä – ihmisen kokoisessa vakuutusyhtiössä teemme töitä yhdessä asiakkaidemme eteen.

Odotamme sinulta

  • aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja hektisessä asiakaspalveluympäristössä
  • myönteisyyttä toimintamallien ja oman osaamisesi kehittämiseen
  • näyttöjä tuloksellisesta ja tavoitteellisesta työskentelystä
  • tietoteknisiä taitoja eli kykyä omaksua ja käyttää erilaisia järjestelmiä näppärästi
  • suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Aiempi kokemus vakuutusalalta ei ole edellytys, sillä saat kattavan perehdytyksen tehtävääsi. Meillä voi työskennellä monella erilaisella opintotaustalla tai työkokemuksella. Eduksesi ovat korkeakoulututkinnot, kuten sairaanhoitaja, sosionomi tai tradenomi. Muita soveltuvia opintotaustoja voivat olla esimerkiksi hoitoalan tai kaupallisen alan tutkinto, kuten esimerkiksi lähihoitaja tai merkonomi. Lisäksi englannin- ja ruotsin kielen osaamisesta on etua tehtävässä.

Toistaiseksi voimassa olevia korvausneuvoja paikkoja on haettavana useampia, sillä vapaaehtoisissa henkilökorvauksissa vahinkomäärät ovat olleet kasvussa. Tarkoituksena on vahvistaa tiimin toimintaa sekä taata asiakkaillemme jatkossakin laadukas palvelu. Yksi tehtävistä on määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus. Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Tarkemmin sijaisuuden ehdoista TE-toimiston verkkosivuilla kohdassa ”sijainen”. Kysymme hakulomakkeella, täyttyvätkö sijaisuuden ehdot kohdallasi. Otamme työttömien työnhakijoiden hakemukset kuitenkin huomioon kaikkien paikkojen täyttämisessä.

Aloitusajankohdaksi tehtävissä olemme ajatelleet maanantaita 16.10.2023. Instagram-tilimme kautta pääset tutustumaan Pohjantähden ja korvauspalveluiden arkeen.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän ihmisen kokoisessa vakuutusyhtiössä. Pohjantähtiläiset kuvaavat työyhteisöään mutkattomaksi, lämminhenkiseksi ja matalahierarkkiseksi. Meillä apua saa ja jokaisen työpanos on merkittävä. Vastapainona vaativille työtehtäville toimimme yhdessä sovitusti: ihminen kohdataan ihmisenä, jokaisen työpanoksella on merkitystä, joustamme ja autamme toisiamme. Töissä saa, ja pitää olla hauskaa. Meillä saa tehdä, kokeilla ja epäonnistua, sillä uskomme onnistumisen syntyvän vain tekemällä.

Rakennat yhdessä muiden kanssa uudistuvaa Pohjantähteä, jossa sinua odottaa ammattitaitoinen, osaamistaan aktiivisesti kehittävä porukka – vakuutusalan erikoisjoukot. Meillä on kattavat henkilöstöedut, mm. runsaasti mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen, laaja työterveyshuolto sekä työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa. Pohjantähdellä on Suomen aktiivisin työpaikka -tunnustus panostuksistamme henkilöstömme liikkumiseen. Meillä on myös hyvät mahdollisuudet paikkariippumattomaan työskentelyyn. Pohjantähdessä teemme työtä joustavasti yhdessä ja erikseen niin etänä kuin myös viikoittain kasvokkain Hämeenlinnassa tai Tampereella.

Korvauspäällikkö Heidi Viitanen antaa mielellään lisätietoja tehtävästä sähköpostitse etunimi.sukunimi@pohjantahti.fi tai puhelimitse 040 610 4758. Ajalla 14.-20.8.2023 Heidi on lomalla.

Haethan tehtävään 27.8.2023 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelo ja palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävät mahdollisimman pian. Haastattelujen osalta olemme suunnitelleet ryhmähaastattelupäiviä alustavasti Tampereella 24.8 ja 4.9 sekä Hämeenlinnassa 28.8. Tilaisuudet ajoittuvat aikavälille klo 13-15.30.

Tehtävään valittavien henkilöiden luottotiedot tarkastetaan. Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kuukautta valinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo 125 vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen.