Haemme franchising-yrittäjää

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme. Etsimme nyt uuttaa Pohjantähti-yrittäjää vahvistamaan yritysasiakasliiketoimintamme kasvua

Franchising-yrittäjänä

Tehtävässäsi tulet toimimaan franchising-yrittäjänä Keski-Suomen ja Pohjois-Savon alueilla yritysasiakkuuksien parissa. Vastuullasi on rakentaa yritysasiakkaiden uusasiakashankintaan erikoistunut vakuutusmyyjistä koostuva tiimi, joka vastaa myös asiakaskokemuksesta sekä kannattavuudesta. Pohjantähti-yrittäjänä vastaat ja johdat tiimiäsi siten, että liiketoimintatavoitteet toteutuvat. Tehtävänäsi on myös lisätä paikallista tunnettuuttamme yritysasiakkaiden parissa. Yritysasiakasliiketoimintamme kulmakivenä on tarjota palvelua ”yrittäjältä yrittäjälle”.

Franchising-konseptimme kautta saat valmiin liiketoimintamallin, johon kuuluvat muun muassa Pohjantähden erinomaiset tuotteet ja palvelut sekä brändi. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu työskentelyvälineet ja -järjestelmät sekä tilasuunnittelu.  Toiminta-alueellasi on loistava markkinapotentiaali ja sinulta löytyy halu toimia aktiivisessa roolissa oman alueesi toiminnan ja asiakkuuksien kehittymisessä. Tutustu Yrittäjämme-sivustolla tarkemmin siihen, mitä kumppanuuslupauksemme yrittäjillemme sisältää, tulevaisuuden suunnitelmiimme sekä alueellisiin yrittäjätiimeihimme ympäri Suomen.

Odotamme sinulta

  • vahvaa vakuutusalan kokemusta ja osaamista. Kokemus yritysasiakkaiden kanssa toimimisesta on eduksi
  • myynnillistä ja tulosorientoitunutta työskentelyotetta
  • yrittäjähenkisyyttä
  • luontevia vuorovaikutustaitoja eli nautit ihmisten ja asiakkaiden kanssa toimisesta
  • suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden menestyä Pohjantähti-yrittäjänä. Motivoidut palkkiomallistamme, jossa tiimisi menestyminen korreloi suoraan ansaintaasi. Pohjantähdessä pääset toimimaan itsenäisenä yrittäjänä, mutta silti yhdessä toimien. Saat meiltä myös vahvan tuen yrittäjyytesi alkutaipaleelle, sillä autamme sinut perehtymään tuotteisiimme ja toimintamalleihimme.

Yritysasiakkaiden tulosryhmäjohtaja Erkka Holopainen jatkaa mielellään keskusteluja tehtävästä kiinnostuneiden kanssa. Erkan tavoitat puhelimitse 040 455 3920 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@pohjantahti.fi. Soitan sinulle takaisin, mikäli en ehdi vastata heti puheluusi. Erkan löydät myös LinkedInista.

Haethan tehtävään viimeistään 5.3.2023. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelo. Etenemme prosessissa haastatteluihin ja valintoihin heti sopivan henkilön löydyttyä. Valintaprosessi etenee siten, että valitsemme hakemusten ja keskusteluiden perusteella joukon hakijoita, joilta pyydämme erikseen liiketoimintasuunnitelman pohjaksi jatkokeskusteluille. Olemme yhteydessä kaikkiin tehtävästä kiinnostuneisiin osana prosessia.

Valittavan henkilön luottotiedot tarkastetaan ja lisäksi edellytämme vakuutusalaa koskevien säännösten mukaista hyvämaineisuutta.

Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kuukautta valinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo 125 vuottaVoimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö. Tule meille vakuutusmyyjäksi! Jussi ja Niklas kertovat, miksi se kannattaa.