Siirry sisältöön
Kiinteistövahinkojen puhelinpalvelu on poikkeuksellisesti suljettuna to 11.4.
Oma Pohjantähti
mies ja nainen kirjoittavat post it lappuihin toimistossa

IT-palvelujohtaja

Pohjantähti on asiakkaidensa omistama, valtakunnallinen vakuutusyhtiö, joka on voimakkaasti uudistuva ja kehittyvä. Tutustu ajatuksiimme!

Etsimme nyt

IT-palvelujohtajaa

johtamaan Pohjantähden IT:n jatkuvia palveluita.

Olemme vuonna 2019 käynnistäneet Pohjantähden historian suurimman IT-uudistuksen, jossa modernisoimme yhtiömme perusjärjestelmät, kanavatoteutukset, kommunikaatioratkaisut ja käyttäjien työkalut. Uudistuksessa kehitämme myös IT-palvelumme aivan uudelle tasolle.

IT-palvelujohtajana olet rakentamassa uudenlaista IT-organisaatiota, joka vahvalla ammattitaidollaan ja kattavilla toimintamalleillaan vastaa sovellusten ja palveluiden tuotannonaikaisesta käytettävyydestä, turvallisuudesta ja tuesta vakuutusalan vaatimusten ja sääntelyn mukaisesti.

Teet tämän yhdessä Pohjantähden oman, asiantuntevan IT-yksikön kanssa, jota tulemme entisestään vahvistamaan.

IT-palvelujohtajana vastaat Pohjantähden IT:n jatkuvista palveluista ja omistat IT-tuotannon palvelut. Näihin sisältyvät mm. sovellushallinta, infran ylläpito ja hallinta, käyttäjätukipalvelut sekä tietoturvallisuuden ja jatkuvuudenhallinnan ratkaisut.

Toimit IT:n jatkuvien palveluiden osaston esimiehenä ja vastaat Pohjantähden IT-palvelutuotannon kumppanuuksista ja sopimuksista. Olet Tietohallinnon johtotiimin jäsen ja edustat omaa vastuualuettasi mm. projektien ja palveluiden ohjausryhmissä.

Tehtävässäsi tarvitset vankkaa osaamista ja kokemusta IT-palvelujohtamisesta. Sinulla on näkemystä ja osaamista liiketoimintakriittisten sovellusten tuotantotoiminnan ja palvelulaadun varmistamisesta. Olet kokenut palveluhankinnassa, ITIL-prosessien käytännön soveltamisessa ja SIAM-ratkaisuissa.

Vastaat oman vastuualueesi palvelun ja menetelmien kehittämisestä ja johdat joukkuettasi rakentamaan tulevaisuudenkestävän palvelukokonaisuuden, joka on sekä skaalautuva, turvallinen että joustava.

Odotamme että

  • pidät valmentavasta esimiestyöstä ja olet nähnyt sen eri puolet useamman esimiesvuoden aikana.
  • sinulla on hyvät sosiaaliset taidot sekä valmiutta ja halukkuutta tiiviiseen yhteistyöhön liiketoiminnan sekä muiden sidosryhmien kanssa.
  • sinulla vankkaa kokemusta IT-palveluiden ja -prosessien johtamisesta.
  • sinulla on näkemystä tulevaisuuden ratkaisuista ja olet aiemmissa tehtävissä koestanut näkemyksiäsi. Pystyt analysoimaan onnistuneita ja mahdollisesti epäonnistuneita ratkaisuita.
  • sinulla on laaja-alaista osaamista ja kiinnostusta IT-palveluihin sekä vahva halu kehittää omaa ja yksikkösi osaamista.
  • olet oma-aloitteinen, määrätietoinen, ja et epäröi tarttua selvittämistä vaativiin haasteisiin.

Pohjantähtiläiset kuvaavat työyhteisöään mutkattomaksi, lämminhenkiseksi ja matalahierarkiseksi. Meillä apua saa ja jokaisen työpanos on merkittävä. Tarjoamme kivan työyhteisön lisäksi kattavat henkilöstöedut ml. laajan työterveyshuollon ja virikesetelit, mahdollisuuden etätyöskentelyyn sekä muihin työajan joustoihin.

Lisätietoja tehtävistä antaa tietohallintojohtaja Elina Kotilainen 12.2. klo 8 – 13 ja 24.2. klo 8 – 13. Elinan tavoitat numerosta 020 763 4201.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 2.3.2020 mennessä tämän linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia heti niiden saavuttua ja teemme valinnan sopivan hakijan löydyttyä.