Pikakorvaus pelasti lapsiperheen joulun – uusi palvelu auttaa yhdellä puhelinsoitolla

Karstulalaisen lapsiperheen joulu oli lähellä mennä pipariksi, kun uudehko tv sanoi sopimuksen irti aatonaatonaattona 2020. Nelilapsisen perheen jouluvalmisteluihin oli jo uponnut euro poikineen, joten ylimääräinen monen sadan euron kulu ei ollut mikään mukava uutinen.

Perheen äiti Hanna Jalonen soitti ensin korjausliikkeeseen, mutta tuomio oli tyly: laitetta oli turha lähteä korjaamaan.

Seuraavan puhelun Jalonen soitti vakuutusedustajalleen kysyäkseen, korvaisiko vakuutus mitään rikkoutuneesta telkkarista.

”Hän sanoi, että kyllä meidän kodin laitteemme ovat vakuutettuja ja kehotti soittamaan suoraan uuteen Pikakorvaus-palveluun.”

Pikakorvaus on Pohjantähden uusi, puhelimitse toimiva palvelu, joka on suunniteltu pieniin omaisuus-, henkilö- ja autovahinkoihin – ja on siis oikea osoite esimerkiksi rikkoutuneen viihde-elektroniikkalaitteen tapauksessa. Lue täältä lisää Pikakorvauksesta!

Rahat tilille samana päivänä

Pikakorvaus-palveluun soittamalla Jaloselle selvisi, että koska perheen tv oli 3 vuotta vanha, Jalonen saisi korvaukseksi uuden vastaavan laitteen hinnan. Puhelun aikana Jalonen löysi netistä tarjouksessa olevan telkkarin samoilla ominaisuuksilla kuin vanha laite, ja Pikakorvaaja näytti saman tien vihreää valoa sen hankinnalle.

”Koko puheluun meni alle viisi minuuttia.”

Pikakorvauksen ajatuksena on, että vahinkoasia selviää yhdellä puhelinsoitolla. Parhaimmillaan korvauksen saa saman tien.

Palvelusta saa lisäksi nopeasti tiedon siitä, minkä Pohjantähden yhteistyökumppanin kautta vahinkoa kannattaa lähteä korjaamaan ja onko vahinko ylipäänsä korvattava.

Karstulassa jouluvalmistelut keskeytyivät hetkeksi, kun perhe lähti ostamaan uutta telkkaria Jyväskylästä. Kun laite oli kotona, korvausrahat olivat jo tulleet tilille. Erillistä korvaushakemusta ei tarvinnut tehdä.

”Kaikki sujui yhdellä puhelinsoitolla, eli erittäin hatunnoston arvoinen palvelu, joka pelasti meidän joulun!” Jalonen sanoo.

Uusi tv pääsi joulun aikana tehokäyttöön, kun sekä uusperheen neljä lasta että vanhemmat katsoivat siitä elokuvia, musiikkiohjelmia että piirettyjä.

Pikakorvaus palvelee kaikkia Pohjantähden henkilöasiakkaita arkisin klo 9–16 numerossa 020 763 4100