Yritysyhteyspäällikkö

Pohjantähti on vuonna 1895 perustettu keskinäinen vakuutusyhtiö, joka palvelee lähes 30 toimipisteessä kautta maan. Työllistämme yhteensä 350 vakuutusalan ammattilaista ja tukitoimintojen henkilöä. Henkilökunnastamme puolet työskentelee pääkonttorillamme Hämeenlinnassa ja puolet myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä konttoreillamme ympäri Suomea. Keskinäisenä yhtiönä olemme asiakkaidemme omistama.

Haemme myyntitiimimme vahvistukseksi Hyvinkään alueelle

yritysyhteyspäällikköä

Tehtävänäsi on hoitaa vakuutustuotteidemme myyntiä kokonaisvaltaisesti. Teet itsenäistä, uusien yritysasiakkaiden hankintaan painottuvaa myyntityötä ja tavoitteenasi on oman myyntialueesi kannattava kasvu.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää jo hankittuja näyttöjä tavoitteellisesta vakuutusalan myyntityöstä. Yritysvakuuttamisesta hankittu kokemus on vahva etu. Odotamme sinulta innostunutta myyntiasennetta, ulospäin suuntautuneisuutta, aktiivisuutta ja yhteistyökykyä. Sopiva koulutus on kaupallinen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vakuutustoiminnan eturivissä sekä mahdollisuuden kehittää edelleen jo vahvaa asiakaskantaamme ammattitaitoisessa ja mukavassa työyhteisössämme. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden hyvään ja tuloksiasi vastaavaan ansiotasoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Heta Vihervirta, p. 0400 854 995.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.7.2018 sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@pohjantahti.fi. Otsikoi: Yritysyhteyspäällikkö / Hyvinkää /oma nimesi.

Säilytämme saamiamme työhakemuksia liitteineen 6 kk henkilövalinnan tehtyämme.