Yritysvakuutukset

yritysvakuutukset

Yritysvakuutukset moneen tarpeeseen Pohjantähdestä

Pohjantähdestä saat kaikki tarvitsemasi yritysvakuutukset. Tarjoamme vakuutukset niin henkilöstösi, kiinteistösi ja muun omaisuutesi kuin yrityksesi toiminnan turvaksi.

Yhdessä yhteistyökumppaniemme Eteran, Veritaksen sekä Aktian kanssa voimme tarjota kattavan vakuutusratkaisun yrityksesi turvaksi.

Tehokkaalla riskienhallinnalla ja oikein mitoitetulla vakuutusturvalla turvataan yrityksen toiminnan jatkuvuus. Aloitamme yhteistyön riskien kartoituksella, jolloin käymme läpi yrityksesi riskit ja arvioimme niiden kattamiseksi tarvittavan vakuutusturvan. Pohjantähden asiakkaana tiedät, mitä olet vakuuttanut ja maksat vain tarpeellisesta vakuutusturvasta.

Pohjantähtiturvassa voit valita vakuutusturvan laajuuden ja omavastuut kohteittain ja vaikuttaa siten myös vakuutusmaksuihin. Myös vahinkojen ennaltaehkäisy vaikuttaa maksuihin, sillä järkevät suojausratkaisut vähentävät merkittävästi yrityksen vahinkoja.

Lisätietoa erilaisista vakuutusvaihtoehdoista saat lähimmästä palvelukonttoristasi, osoitteesta palvelu@pohjantahti.fi tai soittamalla palvelunumeroomme 020 763 4010 (ma–pe klo 8–20).