Vastuu- tai oikeusturvavahinko

Ilmoita vastuu- tai oikeusturvavahinko

Tee vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä 

Vahinkoilmoituksen teko onnistuu myös ilman kirjautumista Oma Pohjantähteen.

Kuljetusvastuuvahinko (pdf)
Oikeusturvailmoitus (pdf)
Vastuuvahinkoilmoitus (pdf)

Ohjeita korvauksen hakemiseen

  • Ilmoita vahingosta mahdollisimman pian Pohjantähden vastuuvahinkokäsittelyyn  numeroon 020 763 4024 tai osoitteeseen vastuuvahingot@pohjantahti.fi. Sovi samalla mahdollisesta vahinkotarkastuksesta.
  • Vahingoittunutta omaisuutta ei saa korjata tai hävittää ennen kuin Pohjantähden edustajalla on ollut mahdollisuus tarkastaa vahinko.
  • Täytä vahinkoilmoitus ja vastaa huolellisesti kaikkiin siinä esitettyihin kysymyksiin sekä toimita se liitteineen Pohjantähden vastuuvahinkokäsittelyyn sähköpostiosoitteella vastuuvahingot(at)pohjantahti.fi.

Oikeusturvavahinko

  • Täytä oikeusturvailmoitus mahdollisimman pian riidan synnyttyä ja toimita se yhdessä oikeusasiaa koskevien asiakirjojen kera Pohjantähteen. Vahinkoilmoituksen voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen oikeusturvavahingot(at)pohjantahti.fi.

Toimintaohjeita vahinkotilanteisiin ja korvauspyynnön tekemiseen saat asiakaspalvelustamme p. 020 763 4010 (ma–pe klo 8–20). Palveluaikojemme ulkopuolella sinua palvelee hätätilanteissa ympärivuorokautinen hätäpalvelunumeromme p. 0800 139 139. Numerossa palvelee yhteistyökumppanimme SOS International.