Siirry sisältöön
Puramme henkilökorvauksiin (sairaudet, tapaturmat ja matkavahingot) syntynyttä jonoa ja palvelemme henkilökorvauksissa 6.–31.3. poikkeuksellisesti klo 12–16. Pahoittelemme aiheutunutta vaivaa!
Oma Pohjantähti
Käsi moottoriveneen moottorilla

Törmäys kariin tai pohjakosketus

Törmäys kariin tai pohjakosketus

Veneesi törmäysvakuutus korvaa vakuutetulle kulussa olevalle veneelle aiheutuneen vahingon sen osuttua kariin, laituriin, kelluvaan esineeseen tai toiseen veneeseen. Jos samassa yhteydessä on vahingoittunut koti-irtaimistoa, esimerkiksi kalastusvälineitä, käsitellään niiden osuus kodin irtaimistovakuutuksen perusteella. Erillistä vahinkoilmoitusta ei tarvitse tehdä vaan voit ilmoittaa kaikki samalla lomakkeella.

Tee vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä

Toimi näin

1

Valokuvaa vauriot

Ota vaurioista valokuvat ja säilytä ne. Pyydämme valokuvat tarvittaessa.

2

Estä lisävahingot ja säilytä kulutositteet

Estä mahdollisuuksiesi mukaan lisävahingot. Jos vene tai moottori korjataan välittömästi, valmistaudu toimittamaan selvitys rikkoutumisen syystä sekä korjaustoimenpiteistä.

Pohjantähdelle on aina varattava mahdollisuus tarkastaa vahingoittunut omaisuus. Venettä tai moottoria ei saa hävittää ennen kuin Pohjantähti antaa siihen luvan tai korvausasia on loppuun käsitelty.

Kun sinulle sattuu venevahinko, olet vakuutuksenottajana aina työn työntilaaja.

3

Ilmoita vahingosta

Ilmoita vahingosta Oma Pohjantähden kautta. Kun olet ilmoittanut vahingosta, otamme sen käsittelyyn ja otamme sinuun tarvittaessa yhteyttä.

Turkoosi lankakera ja puikot, jossa keskeneräinen työ
Hoida vakuutusasiasi vaikka keskellä yötä
Oma Pohjantähdessä hoidat esimerkiksi muutokset ja korvaushakemukset silloin, kun sinulle sopii.