Siirry sisältöön
Puramme henkilökorvauksiin (sairaudet, tapaturmat ja matkavahingot) syntynyttä jonoa ja palvelemme henkilökorvauksissa 6.–31.3. poikkeuksellisesti klo 12–16. Pahoittelemme aiheutunutta vaivaa!
Oma Pohjantähti
Vaatteiden pakkausta matkalle

Myöhästyminen matkalta

Myöhästyminen matkalta

Jos myöhästyt alkuperäisen matkasuunnitelman mukaisesta kulkuneuvosta; lentokoneesta, laivasta, bussista tai junasta, korvataan sinulle kohtuulliset matka- ja majoituskustannukset, jotka aiheutuvat sinulle matkalle mukaan pääsemisestä. Korvauksen edellytyksenä on, että käyttämäsi kulkuneuvo viipyy matkalla sään, luonnonmullistuksen, teknisen vian, rikollisen teon tai viranomaisen toiminnan vuoksi. Kulut ovat korvattavia myös siinä tapauksessa, että käyttämäsi ajoneuvo joutuu liikenneonnettomuuteen tai siihen tulee tekninen vika.

Tee vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä

Toimi näin

1

Pyydä liikenneyhtiöltä todistus matkan viivästymisen syystä

Jos olet liikenteessä esimerkiksi omalla autolla, toimita selvitys onnettomuudesta viranomaiselta tai teknisestä viasta esimerkiksi korjaamolta.

2

Hae ensin korvausta matkanjärjestäjältä, liikenneyhtiöltä, hotellilta tai vastaavalta taholta

3

Ilmoita vahingosta

Täytä vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä ja toimita mukana tarvittavat liitteet.

4

Tarvittavat liitteet

Toimita hakemuksen liitteeksi alkuperäisen sekä ylimääräisen matkan matka- ja majoitustositteet sekä todistus matkan viivästymisen syystä.

Turkoosi lankakera ja puikot, jossa keskeneräinen työ
Hoida vakuutusasiasi vaikka keskellä yötä
Oma Pohjantähdessä hoidat esimerkiksi muutokset ja korvaushakemukset silloin, kun sinulle sopii.