Siirry sisältöön
Puramme henkilökorvauksiin (sairaudet, tapaturmat ja matkavahingot) syntynyttä jonoa ja palvelemme henkilökorvauksissa 6.–31.3. poikkeuksellisesti klo 12–16. Pahoittelemme aiheutunutta vaivaa!
Oma Pohjantähti
Vaatteiden pakkausta matkalle

Matkatavaran myöhästyminen

Matkatavaran myöhästyminen

Kun kuljetettavaksi jätetyt matkatavarasi eivät saavu perille matkakohteeseen ja ovat myöhässä vähintään kaksi tuntia matkakohteeseen saapuessa, korvaa matkatavaravakuutus välttämättömyystarvikkeiden hankintakuluja. Välttämättömyystarvikkeita ovat mm. hygieniatarvikkeet ja vaihtovaatteet. Huomioithan, että matkatavaroiden viivästymistä kotimatkalla ei korvata.

Tee vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä

Toimi näin

1

Ilmoita katoamisesta tavarankuljettajalle tai matkanjärjestäjälle

Jos matkatavarasi katoavat kuljetuksen yhteydessä, esimerkiksi lennon aikana, tee ilmoitus lentoyhtiölle ja pyydä kopio ilmoituksestasi. Lentoyhtiö antaa sinulle PIR-raportin, jossa on raporttinumero. Hae ensisijaisesti korvausta lentoyhtiöltä ja säilytä kaikki dokumentit.

Matkanjärjestäjä tai tavarankuljettaja on ensisijaisesti korvausvelvollinen kadonneesta tai rikkoutuneesta matkatavarasta, kun tavara on ollut luovutettuna näiden haltuun kuljetuksen ajaksi.

2

Säilytä välttämättömyystarvikkeiden ostokuitit

3

Ilmoita vahingosta

Täytä vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä. Erittele ilmoitukseen hankkimasi välttämättömyystarvikkeet ja säilytä ostokuitit. Pyydämme kuitit tarvittaessa.

Turkoosi lankakera ja puikot, jossa keskeneräinen työ
Hoida vakuutusasiasi vaikka keskellä yötä
Oma Pohjantähdessä hoidat esimerkiksi muutokset ja korvaushakemukset silloin, kun sinulle sopii.