Siirry sisältöön
Palvelemme numerossa 020 763 4010 sekä yritysasiakkaita numerossa 020 763 4052. Konttorimme ovat toistaiseksi suljettuina, mutta tapaamme asiakkaita ajanvarauksella.

Konttorimme ovat toistaiseksi suljettuina poikkeustilanteen vuoksi, mutta tapaamme asiakkaita ajanvarauksella. Tapaamisajan voit varata konttorin puhelinnumerosta tai soittaa suoraan omalle yhteyshenkilöllesi. Vakuutusasioita hoidat nopeasti ja kätevästi myös puhelimitse sekä Oma Pohjantähdessä. Kiitos ymmärryksestäsi! Pidäthän itsestäsi ja läheisistäsi huolta.

Mies työstää puuta

Keskeytysvahinko

Keskeytysvakuutus korvaa yrityksesi liiketoiminnan keskeytymisestä aiheutuneen taloudellisen vahingon, joka johtuu korvattavasta esinevahingosta tai vakuutetulle henkilölle sattuneesta tapaturmasta.

Tee vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä

Toimi näin

1

Estä lisävahingot

Pyri lyhentämään keskeytysaikaa. Jos yrityksesi toimitilat ovat vahingon vuoksi poissa käytöstä, selvitä voidaanko toimintaa jatkaa muualla, esim. vuokratiloissa. Kone- ja laitevahingon tapahduttua selvitä, voidaanko tuotanto siirtää tehtäväksi muulla koneella tai valmistaa alihankintana.

2

Ilmoita vahingosta

Ilmoita vahingosta Oma Pohjantähden kautta. Mikäli olet jo täyttänyt vahinkoilmoituksen esinevahingosta, hoituu keskeytysvahingon käsittely samalla vahinkoilmoituksella.

Liitä vahinkoilmoitukseen kopiot edeltävän 12 kk tuloslaskelmista sekä viimeisin vahvistettu tilinpäätös. Henkilökeskeytysvahingossa tarvitaan lisäksi selvitys tapaturmasta, esim. lääkärintodistukset ja mahdolliset lausunnot sekä valtakirja vahingoittuneelta henkilöltä, jos kyseessä on Pohjantähdessä käsittelyssä oleva työtapaturma.

Hoida vakuutusasiasi vaikka keskellä yötä
Oma Pohjantähdessä hoidat esimerkiksi muutokset ja korvaushakemukset silloin, kun sinulle sopii.