Siirry sisältöön
Puramme henkilökorvauksiin (sairaudet, tapaturmat ja matkavahingot) syntynyttä jonoa ja palvelemme henkilökorvauksissa 6.–31.3. poikkeuksellisesti klo 12–16. Pahoittelemme aiheutunutta vaivaa!
Oma Pohjantähti
Mies työstää puuta

Keskeytysvahinko

Keskeytysvahinko

Keskeytysvakuutus korvaa yrityksesi liiketoiminnan keskeytymisestä aiheutuneen taloudellisen vahingon, joka johtuu korvattavasta esinevahingosta tai vakuutetulle henkilölle sattuneesta tapaturmasta.

Tee vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä

Toimi näin

1

Estä lisävahingot

Pyri lyhentämään keskeytysaikaa. Jos yrityksesi toimitilat ovat vahingon vuoksi poissa käytöstä, selvitä voidaanko toimintaa jatkaa muualla, esim. vuokratiloissa. Kone- ja laitevahingon tapahduttua selvitä, voidaanko tuotanto siirtää tehtäväksi muulla koneella tai valmistaa alihankintana.

2

Ilmoita vahingosta

Ilmoita vahingosta Oma Pohjantähden kautta. Mikäli olet jo täyttänyt vahinkoilmoituksen esinevahingosta, hoituu keskeytysvahingon käsittely samalla vahinkoilmoituksella.

Liitä vahinkoilmoitukseen kopiot edeltävän 12 kk tuloslaskelmista sekä viimeisin vahvistettu tilinpäätös. Henkilökeskeytysvahingossa tarvitaan lisäksi selvitys tapaturmasta, esim. lääkärintodistukset ja mahdolliset lausunnot sekä valtakirja vahingoittuneelta henkilöltä, jos kyseessä on Pohjantähdessä käsittelyssä oleva työtapaturma.

Turkoosi lankakera ja puikot, jossa keskeneräinen työ
Hoida vakuutusasiasi vaikka keskellä yötä
Oma Pohjantähdessä hoidat esimerkiksi muutokset ja korvaushakemukset silloin, kun sinulle sopii.