Siirry sisältöön
Palvelemme numerossa 020 763 4010 sekä yritysasiakkaita numerossa 020 763 4052. Konttorimme ovat toistaiseksi suljettuina, mutta tapaamme asiakkaita ajanvarauksella.

Konttorimme ovat toistaiseksi suljettuina poikkeustilanteen vuoksi, mutta tapaamme asiakkaita ajanvarauksella. Tapaamisajan voit varata konttorin puhelinnumerosta tai soittaa suoraan omalle yhteyshenkilöllesi. Vakuutusasioita hoidat nopeasti ja kätevästi myös puhelimitse sekä Oma Pohjantähdessä. Kiitos ymmärryksestäsi! Pidäthän itsestäsi ja läheisistäsi huolta.

Lapsi kissan ja koiran kanssa sängyllä

Eläimen sairauden tai tapaturman hoitokulut

Hoitokuluvakuutuksesta korvataan eläimen sairaudesta tai tapaturmasta aiheutuneita hoitokuluja. Koirien ja kissojen osalta käytössäsi on myös suorakorvauspalvelu asioidessasi yhteistyöeläinlääkäriasemallamme.

Korvauspäätös eläinlääkärikäynnin yhteydessä
Tee vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä

Toimi näin

1

Tarkista suorakorvausmahdollisuus

Käyttäessäsi suorakorvauspalvelua ei sinun tarvitse toimittaa mitään tietoja hoitokäynnistä, koska nämä tulevat käynnin aikana suoraan eläinlääkäriasemalta. Suorakorvauspalvelusta sekä yhteistyöeläinlääkäriasemista löydät lisätietoja alla olevasta linkistä.

2

Ilmoita vahingosta

Ilmoita vahingosta Oma Pohjantähdessä. Vahinkoilmoitukseen voi liittää tositteet mukaan tai pidä tallessa eläinlääkäriasemalta saamasi tositteet (potilaskertomus, kuitti ja laskuerittely), sekä mahdolliset erilliset lääke- tai sidetarvike ostokuitit itselläsi vuoden ajan. Pyydämme näitä tarvittaessa.

Hoida vakuutusasiasi vaikka keskellä yötä
Oma Pohjantähdessä hoidat esimerkiksi muutokset ja korvaushakemukset silloin, kun sinulle sopii.