Ura Pohjantähdessä

Pohjantähti on asiakkaidensa omistama, valtakunnallinen vakuutusyhtiö, joka on voimakkaasti uudistuva ja kehittyvä. Olemme toimineet vakuutusalalla jo 120- vuotta – tutustu meihin

Tule mukaan iloiseen ja asiantuntevaan joukkoomme!

 

Avoimet työpaikat

 

Säilytämme saamiamme työhakemuksia liitteineen 6 kk henkilövalinnan tehtyämme.

 

 

TET-harjoittelupaikat

Pohjantähden tarjoamat TET (työelämään tutustuminen)-harjoittelun työtehtävät ovat vakuutusalan avustavia tehtäviä. TET-harjoittelupaikat ovat Pohjantähden pääkonttorilla Hämeenlinnassa. Otamme samanaikaisesti 1-2 henkilöä, pitkin lukuvuotta.

 

Työharjoittelu

Suorita työharjoittelu Pohjantähdessä

Hämeenlinnan pääkonttorille on mahdollista hakea työharjoittelupaikkaa vakuutusten ja vahinkojen käsittelystä, talous-, henkilöstö- ja tietohallinnosta sekä markkinointitiimistä.  Työharjoittelu Pohjantähdessä on palkatonta.

Voit hakea työharjoittelupaikkaa lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelosi osoitteeseen henkilostohallinto@pohjantahti.fi. Kirjaa sähköpostin otsikkoon harjoitteluaika ja toivepaikkakunta.

Työharjoittelupaikoista voit kysyä lisätietoja henkilöstöassistentti Pirjo Haloselta numerosta 020 763 4062, e-mail henkilostohallinto(at)pohjantahti.fi.

Kiitos mielenkiinnostasi yhtiötämme kohtaan.

 

Vakuutusedustaja

Haemme jatkuvasti Pohjantähteen eri puolille Suomea aktiivisia ja motivoituneita vakuutusedustajia. Edellytämme myyntihenkisyyttäsi ja kokemustasi vakuutusalalta sekä halua tavoitteelliseen myyntityöhön.

Lue lisää työpaikan hakusivulta.