Siirry sisältöön
Kaikki konttorimme ovat poikkeustilan aikana suljettuina. Palvelemme puhelimitse numerossa 020 763 4010 sekä yritysasiakkaita numerossa 020 763 4052.

Olemme sulkeneet kaikki konttorimme 17.3.2020 alkaen koronavirusepidemian vuoksi. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme mahdollisista muutoksista. Palvelemme puhelimitse sekä Oma Pohjantähdessä. Kiitos ymmärryksestäsi! Pidäthän itsestäsi ja läheisistäsi huolta.

ryhmä iloisia ihmisiä kilistelee kahvikupeilla

Ura Pohjantähdessä

Pohjantähti on asiakkaidensa omistama, valtakunnallinen vakuutusyhtiö. Työilmapiirimme on oppiva ja uudistushenkinen – meillä on kivaa töissä!

Olemme ihmisen kokoinen vakuutusyhtiö, jossa tiedetään, ettei elämä ole pelkkää työntekoa. Uudistumme ja uudistamme rohkeasti. Pienenä yhtiönä meidän on helppo olla ketteriä ja reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Avoimet työpaikat

Työharjoittelu ja opinnäytteet

Etsitkö harjoittelu- tai opinnäytepaikkaa? Ota yhteyttä osoitteeseen rekrytointi@pohjantahti.fi. Työharjoittelut meillä tehdään pääosin pääkonttorillamme Hämeenlinnassa talousosastolla, henkilöstöhallinnossa, markkinoinnin heimossa tai IT-yksikössä.

Otamme myös TET-harjoittelijoita mielellämme vastaan!

Lisätietoa saat soittamalla työhyvinvoinnin ja työsuhdeasioiden mestarille Pirjo Haloselle p. 020 763 4062.

Pohjantähtiläisten ajatuksia

Pohjantähti lukuina

29 konttoria eri puolilla Suomea
125 vuoden kokemus vakuutuksista