Poikkeustilasta johtuvia muutoksia suoralaskutuspalvelussamme

Yhteistyökumppanimme Mehiläinen ja Pihlajalinna ovat muuttaneet ohjeistustaan lääkärissä käymisen osalta koronavirusepidemian takia. Nämä muutokset vaikuttavat myös suoralaskutuspalvelumme toimintaan.

Mehiläinen

Mikäli sinulla on hengitystieinfektion oireita, kuten nuhaa, yskää, kurkkukipua, lihassärkyä tai kuumetta, asioithan Mehiläiseen pelkästään digiklinikan kautta.

Jos hengitystieinfektion oireet ovat niin voimakkaat, että koet tarvitsevasi pikaisesti apua, ota yhteyttä Mehiläiseen puhelimitse 010 414 1848. Puhelun aikana arvioidaan, onko sinut ohjattava jatkotutkimuksiin erilliselle hengitystieoireklinikalle.

Suoralaskutuspalvelumme ei ole käytössä asioidessasi digi- tai hengitystieoireklinikalla. Näissä tapauksissa tee korvaushakemus vastaanoton jälkeen Oma Pohjantähdessä.

Suoralaskutuspalvelumme toimii muiden kuin hengitystieinfektioihin liittyvien vastaanottokäyntien osalta normaaliin tapaan.

Pihlajalinna

Ota yhteyttä Pihlajalinnaan koronavirusepidemian aikana ensisijaisesti etäpalveluiden kautta.

Terveyssovelluksen etävastaanotolla voit keskustella lääkärin kanssa chatissa ja tarvittaessa videoyhteydellä. Lue lisää Pihlajalinna Terveyssovelluksesta.

Voit myös varata etävastaanottoajan. Etävastaanotolla voit keskustella lääkärin kanssa puhelimitse tai videon välityksellä. Etävastaanottoajan voit varata joko puhelimitse numerosta 010 312 010 tai verkkoajanvarauksesta.

Suoralaskutuspalvelumme ei ole käytössä asioidessasi terveyssovelluksessa tai etävastaanotolla. Näissä tapauksissa tee korvaushakemus vastaanoton jälkeen Oma Pohjantähdessä.