Pohjantähden henkilövakuutusten korvaavuus 17.6.2021 alkaen/koronainfektio

Pohjantähden henkilövakuutukset ovat 17.6.2021 alkaen voimassa Suomen ulkoministeriön matkustussuosituksen mukaisesti EU- ja Schengen-alueella matkustettaessa, myös mikäli sairastuu koronainfektioon.

EU- ja Schengen-alueen ulkopuolelle matkustettaessa henkilövakuutukset eivät koronainfektion osalta ole toistaiseksi voimassa (pois lukien maat, joiden osalta hallitus on poistanut maahantulon rajoitukset).

Pohjantähden henkilövakuutuksien, mukaan lukien matkustajavakuutuksen, voimassaolo ulkomailla määräytyy Suomen ulkoministeriön matkustussuositusten mukaisesti.

Vakuutus ei ole voimassa maassa tai alueella, johon matkustamista Suomen ulkoministeriö suosittelee välttämään tai josta Suomen ulkoministeriö suosittelee poistumaan. Tätä rajoitusta ei kuitenkaan sovelleta, jos vakuutetun matkasairaus, matkatapaturma tai kuolema ei johdu siitä syystä, minkä vuoksi ulkoministeriön suositus on annettu.

Huomioithan, että vakuutus ei kuitenkaan ole voimassa sotatoimi- tai poikkeustila-alueella (esim. sota, kapina, mellakka, aseellinen selkkaus tai vastaava).

Seuraathan ulkoministeriön matkustustiedotteita ennen matkalle lähtöäsi sekä tee matkustusilmoitus.

Lisätietoja: Pohjantähden henkilövahingot p. 020 763 4954 tai henkilovahingot@pohjantahti.fi.