Siirry sisältöön
Palvelemme numerossa 020 763 4010 sekä yritysasiakkaita numerossa 020 763 4052. Konttorimme ovat toistaiseksi suljettuina, mutta tapaamme asiakkaita ajanvarauksella.

Konttorimme ovat toistaiseksi suljettuina poikkeustilanteen vuoksi, mutta tapaamme asiakkaita ajanvarauksella. Tapaamisajan voit varata konttorin puhelinnumerosta tai soittaa suoraan omalle yhteyshenkilöllesi. Vakuutusasioita hoidat nopeasti ja kätevästi myös puhelimitse sekä Oma Pohjantähdessä. Kiitos ymmärryksestäsi! Pidäthän itsestäsi ja läheisistäsi huolta.

Strategia 2019-2022

Ihmisen kokoinen vakuutusyhtiö

Olemme Suomen haluttavin ja henkilökohtaisin vakuutusyhtiö. Takaamme asiakkaillemme mielenrauhan elämän riskitilanteiden varalta. Olemme laadukas ja luotettava kumppani, jonka asiakaspalvelu on erinomaista. Mittaamme säännöllisesti asiakastyytyväisyyttä ja petraamme saadun palautteen pohjalta.

Huomioimme asiakkaamme aina henkilökohtaisesti. Digitalisaation lisääntymisestä huolimatta meillä voi edelleen asioida myös kasvokkain. Yritysasiakkaille tarjoamme oman tutun ja turvallisen yhteyshenkilön.

Työskentelyilmapiirimme on oppiva ja uudistushenkinen. Työntekijämme ovatkin itseohjautuvia ja yrittäjähenkisiä. Meillä on kivaa, ja muutkin haluavat tulla meille töihin. Olemme ihmisen kokoinen vakuutusyhtiö, jossa tiedetään, ettei elämä ole pelkkää työntekoa.

Uudistumme ja uudistamme rohkeasti. Nykyhetken lisäksi pidämme mielessä tulevaisuuden haasteet ja uudet asiakastarpeet. Pienenä yhtiönä meidän on helppo reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Työskentelemme vastuullisesti. Huomioimme toimintamme yhteiskunnalliset ja ekologiset vaikutukset.

Meidän asiakkaanamme on hyvä olla.