Palveluneuvoja

Pohjantähti on vuonna 1895 perustettu keskinäinen vakuutusyhtiö, joka palvelee lähes 30 toimipisteessä kautta maan. Pohjantähdessä on n. 350 työntekijää ja 100 vakuutusedustajaa. Viime vuosina hyvät tulokset ovat vahvistaneet yhtiön hyvällä tasolla olevaa vakavaraisuutta.

Haemme asiakaspalvelukeskukseen pääkonttorillemme Hämeenlinnaan

palveluneuvojia

vakituisiin työsuhteisiin huolehtimaan vakuutusasiakkaidemme kokonaisvaltaisesta asiakaspalvelusta vakuutusten myynnistä asiakassuhteen hoitamiseen. Asiakaspalvelukeskuksemme palvelee arkisin klo 8-20 ensisijaisesti puhelimitse ja sähköisissä kanavissamme.

Työ edellyttää palveluhenkisyyttä, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, oma-aloitteellisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja sekä paineensietokykyä. Jos olet ulospäinsuuntautunut, tartut nopeasti toimeen ja koet asiakaspalvelun omaksesi, olet etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle monipuolisen toimenkuvan asiakaspalvelun ytimessä ja mahdollisuuden olla mukana kehittyvässä toimintaympäristössä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Mari Vuorio-Markkanen, p. 020 763 4186.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 21.10. mennessä osoitteeseen rekrytointi@pohjantahti.fi. Otsikoi hakemuksesi ”Palveluneuvoja/Oma nimesi”.